Prime Video'nun Üyelik Ücretine Zam!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

Prime Video'nun üyelik ücretine zam!

Oldukça uzun bir süre üyelik ücretlerini koruyan ve kaliteli içeriklerini düşük fiyattan (7.99 TL) üyeleri ile buluşturan platformun üyelik ücreti bugünden itibaren 39.00 TL oldu.

• İlginç
Reactions: Cervantes
Acısını çıkarmışlar, o nasıl artış öyle. 😱

19 Eylül 2018'de Türkiye'de faaliyetleri başlamıştı ve o günden beri 7.99'du. Bu ortamda 4.5 yıl zam yapmamak büyük başarı.

Son düzenleme:
dijital platformlarda ki son kalemizde düşmüş oldu..

Hey maşallah. Kullanmasam bile ucuz diye aboneydim sürekli ama şimdi arada sırada alırım gibi duruyor. Two and a Half Men’i de açmadılar zaten tekrar. :(

16 birim yine uygun. 39 birim o içerik için çok fazla
Sizde 39 birim amma asgari ücret 8500. Bulgaristanda 16 birim amma asgari ücret 800 altında. Küçük bir araşdırma yaparsan yine de Bulgaristanda 4 kat daha pahalı yapıyor.

Spotify, Netflix tarzı uygulamalarda da durum böyle. Dünyada en ucuz fiyatlar Türkiye'de. Sizde birim olarak büyük gibi gözükse bile asgari ücrete karşı çok düşük hala fiyatlar. :D

Sizde 39 birim amma asgari ücret 8500. Bulgaristanda 16 birim amma asgari ücret 800 altında. Küçük bir araşdırma yaparsan yine de Bulgaristanda 4 kat daha pahalı yapıyor.

Spotify, Netflix tarzı uygulamalarda da durum böyle. Dünyada en ucuz fiyatlar Türkiye'de. Sizde birim olarak büyük gibi gözükse bile asgari ücrete karşı çok düşük hala fiyatlar. :D
Aynı şeyleri yazacaktım.
------

16 birim yine uygun. 39 birim o içerik için çok fazla
8500 asgari ücret ve 39 veriyorsunuz, bizde 780 asgari ücret ve 16 veriyoruz sence hangi ihtimal daha iyi?

Demek istediğim Türkiye'de dijital platform fiyatları diğer ülkeler ile kıyaslandığında (asgari ücretler vs.) en ucuz.
bu söylediğin ancak amazon prime için geçerli. Ortada en ucuzu kapsayan bir durum olduğunu düşünmüyorum ki oda fiyatların artmasından dolayı asgari ücretin yükselmesiyle alakalı bir konu. Netflix’i ve disney’i dünyanın çoğu ülkesinden daha pahalıya tüketiyoruz.

Bizde ki standart Netflix paketi 98 tl
Abd de standart netflix 14 dolar

Adamlar 107 tane üyelik alabiliyorlarlar. Biz ise 86

bu söylediğin ancak amazon prime için geçerli. Ortada en ucuzu kapsayan bir durum olduğunu düşünmüyorum ki oda fiyatların artmasından dolayı asgari ücretin yükselmesiyle alakalı bir konu. Netflix’i ve disney’i dünyanın çoğu ülkesinden daha pahalıya tüketiyoruz.

Bizde ki standart Netflix paketi 98 tl
Abd de standart netflix 14 dolar

Adamlar 107 tane üyelik alabiliyorlarlar. Biz ise 86
Tek Amazon Prime için geçerli değil. Birçok platform için geçerlidir.

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Rüyanda Görürsün için üye olduğumda The Rig'i de izlerim bir ara diye iptal etmemiştim üyeliğimi, yenilenip duruyordu. İptal etme zamanı gelmiş. :A

Parayı reklamlara yedirdiler herhalde her yerdeki reklamları çok arttı birden. Keşke onun yerine diğer platformda olmayan yapımlarla dizi & film arşivini genişletseler.