16 birim yine uygun. 39 birim o içerik için çok fazla7 TL komik bir rakammış. Biz burada 16 BGN (180 TL) veriyoruz.
Sizde 39 birim amma asgari ücret 8500. Bulgaristanda 16 birim amma asgari ücret 800 altında. Küçük bir araşdırma yaparsan yine de Bulgaristanda 4 kat daha pahalı yapıyor.16 birim yine uygun. 39 birim o içerik için çok fazla
Aynı şeyleri yazacaktım.Sizde 39 birim amma asgari ücret 8500. Bulgaristanda 16 birim amma asgari ücret 800 altında. Küçük bir araşdırma yaparsan yine de Bulgaristanda 4 kat daha pahalı yapıyor.
Spotify, Netflix tarzı uygulamalarda da durum böyle. Dünyada en ucuz fiyatlar Türkiye'de. Sizde birim olarak büyük gibi gözükse bile asgari ücrete karşı çok düşük hala fiyatlar.![]()
8500 asgari ücret ve 39 veriyorsunuz, bizde 780 asgari ücret ve 16 veriyoruz sence hangi ihtimal daha iyi?16 birim yine uygun. 39 birim o içerik için çok fazla
Miktar önemli değil, alım gücü önemli. Biz bir peynire 300 tl veriyorken bu kıyas ne yazık ki taca çıkıyor.Aynı şeyleri yazacaktım.
------
8500 asgari ücret ve 39 veriyorsunuz, bizde 780 asgari ücret ve 16 veriyoruz sence hangi ihtimal daha iyi?
Demek istediğim Türkiye'de dijital platform fiyatları diğer ülkeler ile kıyaslandığında (asgari ücretler vs.) en ucuz.Miktar önemli değil, alım gücü önemli. Biz bir peynire 300 tl veriyorken bu kıyas ne yazık ki taca çıkıyor.
bu söylediğin ancak amazon prime için geçerli. Ortada en ucuzu kapsayan bir durum olduğunu düşünmüyorum ki oda fiyatların artmasından dolayı asgari ücretin yükselmesiyle alakalı bir konu. Netflix’i ve disney’i dünyanın çoğu ülkesinden daha pahalıya tüketiyoruz.Demek istediğim Türkiye'de dijital platform fiyatları diğer ülkeler ile kıyaslandığında (asgari ücretler vs.) en ucuz.
Tek Amazon Prime için geçerli değil. Birçok platform için geçerlidir.bu söylediğin ancak amazon prime için geçerli. Ortada en ucuzu kapsayan bir durum olduğunu düşünmüyorum ki oda fiyatların artmasından dolayı asgari ücretin yükselmesiyle alakalı bir konu. Netflix’i ve disney’i dünyanın çoğu ülkesinden daha pahalıya tüketiyoruz.
Bizde ki standart Netflix paketi 98 tl
Abd de standart netflix 14 dolar
Adamlar 107 tane üyelik alabiliyorlarlar. Biz ise 86