Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

bir an önce benimde shannara cronickles ın ikinci sezonuna başlamam lazım pembe dizim bitti krize girdim
alışkanlık kötü şey
Yaa artık kallavali (t***) şaka geçtiğini düşünecem
Bu diziler izlenir mi bildiğin eziyet. Hayır sadist biriysen söyle de bilelim
Forumda böyle kişiliğe ihtiyaç var

Mona'nın herifini nasıl buldunuz kız giderayak parlağı kaptı.
@xemrexxx

Sonunda bitirdin demek bitirdiysen @mrt-06 bana anlattığı birşeyi sana sorucam düşünceni merak ettim

Yaa artık kallavali (t***) şaka geçtiğini düşünecem
Bu diziler izlenir mi bildiğin eziyet. Hayır sadist biriysen söyle de bilelim
Forumda böyle kişiliğe ihtiyaç var
shannaraya ve pll ye büyük haksızlık bu sözlerin bunlar pembe dizi uzunluğunda ama içerik ve kalite olarak tüm ciddi dediğimiz dizileri silip süpürür yani bence bir pll bir HOC dan beş gömlek daha üstün bir yapım

aaaa hoc demişken kevin spacey norveç kralının damadının şeysini ellemiş son haber buydu spacey ile ilgili

@Dosi bu adamı isveç sınırlarına kabul etmeyin sizin prensleride kurcalar bu sapık

Sonunda bitirdin demek bitirdiysen @mrt-06 bana anlattığı birşeyi sana sorucam düşünceni merak ettim
Evet onu sana soralım destere abla kardeş kafamız basmadı.

Şimdi Cece kadın olmuştu dizide erkeklerle yattım falan diyor, bu adamlar anlamıyor mu?
Yani sonuçta o şey oluyor mu. .ss

Mona'ya bir tek Spencer yakışırdı.

dur cevap veriyorum bir uzman olarak
şimdi bu cece sarışını erkeklerle yatmadan önce bamyasını içe çekiyordur çok kuvvetli bir nefesle içe çekme hareketi yaparsa bamya kaybolur izi bile belli olmaz
yani kızlardan bir farkı kalmaz

Peki abisi nasıl anlamaz ya.

olur tabi kolay o iş ama işte kuvvetli bir nefes lazım herkes becermez o işi
@mrt-06 erkekmiş ama sonra kadın oldu dededi yanı kız diye bildiğiniz birisi erkekmiş benim dinlerken beynim yandı vlla hadi @xemrexxx sen izleyinde Atacanıda bulaştırmışsınız böyle dizilere ağzı süt kokan kardeşimi

şimdi @mrt-06 kızı sana nasıl tarif etti bilmem yani eskiden erkekmiş lafı umrumda değil cece bir harikaydı

ahabu kız işte

şimdi bu kız yanıma gelse ben eskiden erkeğim dese bas bas bağırsa dahi kızı geri göndermem

Ben 10 bölüm izledim bu yoktu sanırım

ama kızıda öyle bir seçmişlerki yüzü erkeğe benziyor
@mrt-06 @xemrexxx