Bak ona bakcamOlsun bende sevmiyorum ama ekibi iyi bence dizinin. Poyraz sezon finaline girince no 309a başlamanı isterim.![]()
Bak ona bakcamOlsun bende sevmiyorum ama ekibi iyi bence dizinin. Poyraz sezon finaline girince no 309a başlamanı isterim.![]()
Kötü olmuş, çok iyi bir yönetmendi kendisi. Zaten bir süredir bozmuştu dizi, reytingler de düştü. Üçüncü sezona hiç gerek yoktu, tadında bitirmeleri gerekiyordu bu sezon.Şimdi @Bully düşünsün.![]()
Adama bak sabah 5'te gelmiş kim bilir nerelerdeydinKötü olmuş, çok iyi bir yönetmendi kendisi. Zaten bir süredir bozmuştu dizi, reytingler de düştü. Üçüncü sezona hiç gerek yoktu, tadında bitirmeleri gerekiyordu bu sezon.
Cidden kara kara düşünüyorum şu an yeni sezonda ne yapacaz diye, Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.![]()
Geçen yıl arka sokaklarda da aynısı olduDizi adına çok büyük bir kayıp olmuş. Hep söyledim hala da söylüyorum dizi sezon finali değil final yapmalıydı. Yeni sezonda işi çok zor, çok saçma bir kararın kurbanı olacak.
Adam gibi final yapsaydın işte. Ethem de gitti, bu kadın da gitti.![]()
Baş rol oyuncusu da öldüÖnümüzde ki sezon Aralığın son haftası bu dizi biter bence.