Poyraz Karayel'de Şok Ayrılık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061
batuhankaralar yeni bir haber konusu açtı

Poyraz Karayel'de Şok Ayrılık!

9dc43e14dd66-1.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in sezon finalinde şok bir ayrılık yaşandı!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği; başrollerini ise İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı yapımda Poyraz Karayel karakterini canlandıran İlker Kaleli, sezon finalinde tek kurşun ile öldürülerek diziden ayrıldı. Kaleli ayrılık haberini dizi bitiminde Instagram'dan paylaştı.​

Poyraz Karayel yeni sezonuyla Eylül'de Kanal D'de!​

Orijinal formatta oku

yeni sezonda hiç şansı yok diriliş iyice uçar 3.sezonunda bu da arada kaynar gider :D

Ruslara Poyraz'ın öldüğünü inandırmak için yapılmış olma ihtimali yüksek, her şeye rağmen ayrıldığını düşünmüyorum.

Bu arada İlker Kaleli mesajında Çağrı Vila Lostuvalı'ya üstü kapalı giydirmiş, kesinlikle sette birşeyler oldu ve bence final yapmalıydı bu sezon.

Dizi resmen bitti yeni sezon olmamalıydı bence :A @Bully
Ben dizinin bir süredir bozduğunu ve bu sezon tadında bitirmeleri gerektiğini her seferinde dile getiriyordum zaten. İç karışıklıklar falan da olunca iyice mahvettiler diziyi, hayırlısı olsun bakalım. ss

Güzelim projelerin içine etmeyi çok iyi biliyor yapımcılar sağolsun.. İlker ayrılmadı sezonun özetini yapmış ama seneye işleri çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...