Oho sen izliyorsan başlamadan bitti haftaya final fragmanı bakınız Ezra@denizz19 ben de izlemiyorum kesin tuttu bu iş
Ay izlemiyorum dedim beOho sen izliyorsan başlamadan bitti haftaya final fragmanı bakınız Ezra
He ben izliyorum olarak algıladım sanırım o zaman bir ihtimal şansı var inşallah @destere izlemez o zaman.Ay izlemiyorum dedim be
Ezra'dan sonra başka bir diziye başlamamaya karar verdim.2.haftada final nedir ya
@Cengo ya izletirsen sen kaybedersin@Cengo dizi muhteşem.
Çarşambaların boşsa ilk bölüme bakmanı tavsiye ederim.
Beğeneceğin bir dizi olacak bence.
Saat 22.30 tekrarı var.
Onun haricinde yarın eklenecek bilgilendiririm seni.
Güzel, neyse karar senin.Dizi gerçekten güzeldir.Çarşambalarım da boş ama dizi izlemeye ara verdim.Bu hafta Roman Havası'nın son bölümünden sonra iki dizim kalacak.
Aynen 22.30'da tekrarı var.bugünmü bölüm bitince yani
çok iyi olıur çok tşkler
Kaçak Gelinler'i nasıl unutursun.Daha 30 bölümü geçen dizim olmadı@Cengo ya izletirsen sen kaybedersin
Alınma Cengiz takılıyorum surada
Izlediği diziler tutmuyor bi şeref meselesi dayandi o kadar
Bnmde son yillarda tutmaya basladi yoksa bnmkilerde tutmuyordu alev alev bizim okul falan hatta hatta hayat devam ediyiyi bilem izledim ben
Beni Böyle Sev'de konuşuluyor hep ama aldığı reyting 2TÜRKİYE ''POYRAZ KARAYEL'' DİZİSİNİ KONUŞUYOR !
Cumartesi 22.30'da da var.sağolasın ama kara para aşk devam ediyo o saatte bitmiyor ya
BBS daha başlamadan TT listesine girdi mi?Beni Böyle Sev'de konuşuluyor hep ama aldığı reyting 2
Aa pardon unutmuşum ben onu kusuruma bakmaKaçak Gelinler'i nasıl unutursun.Daha 30 bölümü geçen dizim olmadı
Evet hemde silahlar konuşmaya başladı.
öylemi olmazsa netten izlerim sağolasın yaCumartesi 22.30'da da var.
Ben oldukça seni bilgilendireceğim.
BBS daha başlamadan TT listesine girdi mi?
BBS bittikten bile ertesi gün TT'deydi.Cumartesi 22.30'da da var.
Ben oldukça seni bilgilendireceğim.
BBS daha başlamadan TT listesine girdi mi?
Beğendin mi @beyazsoy ?Dizi kötü değil ama çok parlak bir gözükmüyor malum erkek işleri problemli üstüne Kanal d nin totalle arası bozuk. Ama kanal d bu sene yayına sürdüğü en iyi senaryoya sahip gözüküyor
Yav hehe.BBS bittikten bile ertesi gün TT'deydi.
Diziye bakmadan bile BBS'nin ondan kat kat kaliteli olduğunu söyleyebilirim.Beğendin mi @beyazsoy ?
Komedi-Aksiyon bir arada.
Yav hehe.
Reytinglerde ilk 50'ye giriyor mu?
Neyse konumuz POYRAZ KARAYEL.
İki haftaya reytingler konuşacak.
Bu arada dizi reklam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?