Ciddi misin? 😱 Blu TV üyeliğini iptal ettireceğim para kesintisi yapmadan, hemen bitirmeye çalışıyorum. 25'ine kadar vaktim var, bitirip Netflix'e geçiş yapacağım.
İptal ettirsene direkt, para çekmez o tarih gelince.
Ciddi misin? 😱 Blu TV üyeliğini iptal ettireceğim para kesintisi yapmadan, hemen bitirmeye çalışıyorum. 25'ine kadar vaktim var, bitirip Netflix'e geçiş yapacağım.
9'da başlayıp gece 1'e doğru bitmişti çok iyi hatırlıyorum. Neyse bitirirsin o zamana kadar.Ciddi misin? 😱 Blu TV üyeliğini iptal ettireceğim para kesintisi yapmadan, hemen bitirmeye çalışıyorum. 25'ine kadar vaktim var, bitirip Netflix'e geçiş yapacağım.
Öyle mi? Olsun, ben yine de garanti altına alayım acelem yok. Şu an ben 15 TL'den kullanıyorum, iptalden sonra 20 TL oluyor. Maşallah niye bu kadar zamlıysa.İptal ettirsene direkt, para çekmez o tarih gelince.Kullanmaya devam edebiliyorsun zaten iptal ettirince o tarihe kadar.
Öyle mi? Olsun, ben yine de garanti altına alayım acelem yok. Şu an ben 15 TL'den kullanıyorum, iptalden sonra 20 TL oluyor. Maşallah niye bu kadar zamlıysa.
Netflix 16 TL deme öyle.Sebebini anlamak için patlıcan fiyatlarına bakmanız yeterli Yiğit beyciğim.
Netflix 16 TL deme öyle.Netflix daha dopdolu, yani arada büyük dağlar var. Evet Blu TV de yerli, bayağı da gelişiyor ama bu fiyat bu platforma şu an için çok pahalı. Netflix'in 20 TL olsa içim yanmaz da buna yanar.
O kadar da değil, Blu'da D'nin efsane işleri var. Onları izlemek neden ücretsiz olacakmış? Bana kalsa Kanal D dizilerini izlemek için 100 TL vermek lazım da işte maalumBluTV’nin Puhu gibi ücretsiz olması lazım zaten bence, içeriği dediğin gibi çok dolu değil. Netflix bambaşka bir dünya zaten. Kıyaslanamaz bile.
İsa’nın sahnesi 64’teydi yalnız.63. BÖLÜM (3. SEZON İLK BÖLÜM)
Diziye yeni tipler gelmiş. İlker Aksum'u görmek sevindirdi, Ayşegül'ün kocası Çınar karakterine hayat vermesi yönünden ise üzdü...
Poyraz da evlendi sayılır, Eda'yı sevdim. Funda Eryiğit'i izlemek güzel.
Son sahne şok oldu, İsa'nın bindiği otobüste canlı bomba kendini patlattı.
İsa’nın sahnesi 64’teydi yalnız.
63. BÖLÜM (3. SEZON İLK BÖLÜM)
Diziye yeni tipler gelmiş. İlker Aksum'u görmek sevindirdi, Ayşegül'ün kocası Çınar karakterine hayat vermesi yönünden ise üzdü...
Poyraz da evlendi sayılır, Eda'yı sevdim. Funda Eryiğit'i izlemek güzel.
Son sahne şok oldu, İsa'nın bindiği otobüste canlı bomba kendini patlattı.
Hayır, 63. bölümün son sahnesiydi. Bir daha bak istersen.İsa’nın sahnesi 64’teydi yalnız.
Gördüm, deli Mümtaz çıkmış gelmiş yine.Poyraz’ın nasıl yaşadığını, neden öldü gösterildiğini falan izledin mi?Umarım yanlışlıkla aradaki bölümü atlamadın.
Acaba Blu'ya yüklenirken bölümler mi kayarak yükleniyor ki?Poyraz’ın nasıl yaşadığını, neden öldü gösterildiğini falan izledin mi?Umarım yanlışlıkla aradaki bölümü atlamadın.
Hayır, 63. bölümün son sahnesiydi. Bir daha bak istersen.
Gördüm, deli Mümtaz çıkmış gelmiş yine.64. bölümü izleyeceğim biraz sonra, İsa'nın olduğu otobüs patladı son sahnede işte.
Demek ki bölümler birleştirilmiş falan, Blu'da o şekilde. Vay haın Blu63’ün son sahnesinde Ayşegül ve Çınar’ın düğünü vardı. Sonra Ayşegül, Poyraz’ı kanlı canlı karşısında görüp bayılıyordu. Çok iyi hatırlıyorum. Dizi Twitter’da dünya gündemine falan girmişti hatta o sahne sonrası.
Şu dizi bitse de kurtulsam.Orası da 63’ün başıydı. Saf Blu bölümleri mi karıştırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?