Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sinan'a araba çarptığı sahne çok saçma sapandı, keşke bu kadar atraksiyona girmeden direk kurtarsalardı çocuğu.
Songül'ün Uçacaksın performansı, Sezen Aksu-İçime Sinmiyor ve son sahne hoşuma gitti. Eda'nın kızını gördüğü sahne de duygusaldı ancak kızın gerçek kızı çıkmayacağını düşünüyorum nedense ben.
Bölümün sonunun geçen hafta ki bölümün sonundan bile daha aksiyonlu olduğunu düşünüyorum. Poyraz, Eda, Zülfikar, Taş Kafa ve Sadrettin efsane bir ekip oldular. Bu 5'linin, Girişim'i bitirişini izlemek oldukça güzel olacak.
Bölümün hoşuma giden bir diğer tarafı sevgililer günü sahneleriydi. Poyraz'ın Ayşegül'e sürprizler hazırlamasına alışkındık ancak bu kez Ayşegül'ün sürprizi hazırlayan taraf olması güzel bir detaydı. Songül ve Sadrettin'in karaoke bar'da ki sahnesi de eğlenceliydi.
Onun dışında Eda'nın kızının yanına gidip elini tuttuğu sahne ve sahilde Savaş Biryol ile dertleştiği sahneler güzeldi. Eda ve Savaş ikilisi güzel olabilir bence.
Bu arada hepimiz Sinan'a bir şey olmamasını bekliyorduk ancak vurulmasa da araba çarptı. Evet, ters köşe olduk ama buna çokta gerek olduğunu düşünmüyorum. Başına hiç bir şey gelmeden Poyraz tarafından kurtarılabilirdi bence. Yinede bizlere "Acaba Sinan ölecek mi?" sorusunu sordurtmayı başardılar ve bu reytinglere olumlu yansıyacaktır. O açıdan düşünürsek gerekliydi böyle bir aksiyon.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.