Bu bölüm küfür etti ve adamı merdivenden itti ya her şeyi beklerim ben. Ama bence adamın kafasına odunla vurduktan sonra silah da o anda boş bir yeri ateşlemiş olabilir.Gayet yüksek tempolu, heyecanlı, seyirciyi sıkmayan bir bölüm izledik.
Umarım Sinan'a bir şey olmamıştır, büyük ihtimalle de olmadı. Ya adama sopayı indirdi, ya da gelenlerden biri Taşkafa-Zülfikar-Eda üçlüsünden biriydi ve silah sesi de onlarla alakalıydı. Yine de Poyraz'ın bakışları çok hayra alamet değildi, bu yüzden Sinan'ın katil olmuş olma ihtimali daha yüksek.
Bu bölüm küfür etti ve adamı merdivenden itti ya her şeyi beklerim ben. Ama bence adamın kafasına odunla vurduktan sonra silah da o anda boş bir yeri ateşlemiş olabilir.
Bu arada şuan aklıma geldi. Sinan'ın saklandığı mekanda, aynı Sinan gibi elinde odunla birlikte geçtiğimiz sezon Ayşegül saklanmıştı Adil Topal'ın adamı Ufuk'tan kaçarken. Poyraz yine bu şekilde Bahri Babalarla beraber Ayşegül'ü arayıp bulmuştu. Ardından Ayşegül Ufuk'u vurmak zorunda kalmıştı. Acaba benzer bir son mu izleyeceğiz?
Bahsettiğim sahne:
Yok zaten ben de Sinan'ın öleceğini düşünmüyorum da bugün yaptıklarından sonra eline silah alıp öldürmüş olması şaşırtmaz. Gerçi öyle bir şey olduğunu da sanmıyorum.Silah boşluğu veya Sinan'ı isabet almış olabilir ama Sinan'ın öleceğini sanmam.
Bu benim de aklıma geldi, ancak Sinan'ın silahı nasıl alabildiği belirsiz, bu yüzden direk sopayla vurmuş olabilir. Umudumuz bu yönde. 😛
Tweet efsane yaYok zaten ben de Sinan'ın öleceğini düşünmüyorum da bugün yaptıklarından sonra eline silah alıp öldürmüş olması şaşırtmaz. Gerçi öyle bir şey olduğunu da sanmıyorum.
Bu arada Çınar'ın çığlığından bahsetmeyi unutmuşum, o neydi öyle ya?
@xemrexxx @Bully @Tzira @Sherlock @mesmeso61 @batuhankaralar