Poyraz Karayel 78.Bölüm Yorumları

Sado bu Çınar'ın anasını ağlatır:A:J

Songül'ün öleceğini sanmıyorum. Ama Çınar'ın bu hareketi kendisini bitirdi. Nevra'nın ise işi zaten bitti. Yani kısacası Nevra ve Çınar ikilisine veda edeceğiz büyük ihtimalle.

Songül vurulunca bile bildiğimiz gibi. :A

Bu arada Bahri Baba'nın racon kesen hallerini özlemişiz.

İçimde kötü bir his var Sinanla ilgili.

Abi orda dizi mi biter...

Son düzenleme:
Umarım Sinan adamı vurur ve ters köşe oluruz. Yada Zülfikar, Taş Kafa, Eda üçlüsü adamı vurmuş olsun...

Poyraz Karayel tarihindeki en iyi bölüm sonlarından biriydi, heyecan hep üst düzeydeydi. Müziğin etkileyiciliğini de ekleyince moda girmemek mümkün değil.

Ben Sinan'ın öldüğünü de sanmıyorum, Eda-Zülfikar-Taş Kafa üçlüsünden biri vurmuş olabilir, ama benim tahminim Sinan'ın odunla adamın kafasına vurduğu üzerine. Zaten çıkan ses de tam silah sesi gibi değildi.

Nevra ve Çınar ölür sandık, ama Çınar'ın söyledikleriyle Nevra bir nevi (mecazi anlamda) ölmüş oldu. Gerçi Eda gerçek kızı olmadığını öğrendiğinde onu gerçek anlamda da ölür. :Z

Meltem'in hafıza kaybına neden olan hemşirenin gizemi de ortaya çıkamadı, maalesef gelecek bölümü bekleyeceğiz. :(

Ve Eda Kraliçe'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum, elinde silah ve aksiyon ile birlikte ne kadar efsane bir karakter olduğunu bir kez daha gösterdi.

Songül'ün vurulması da umarım Sado ile olan ilişkilerine yeni ve temiz bir sayfa olur.

Bu arada Sinan'ın küfür etmesi de büyük gelişme oldu, ama kendisinin de dediği gibi terbiye bırakmadılar. Tabii adamı merdivenden itmesi ve eline odun almasıyla bu bölümün asıl yıldızı oldu. :A

Gayet yüksek tempolu, heyecanlı, seyirciyi sıkmayan bir bölüm izledik.

Umarım Sinan'a bir şey olmamıştır, büyük ihtimalle de olmadı. Ya adama sopayı indirdi, ya da gelenlerden biri Taşkafa-Zülfikar-Eda üçlüsünden biriydi ve silah sesi de onlarla alakalıydı. Yine de Poyraz'ın bakışları çok hayra alamet değildi, bu yüzden Sinan'ın katil olmuş olma ihtimali daha yüksek.

Gayet yüksek tempolu, heyecanlı, seyirciyi sıkmayan bir bölüm izledik.

Umarım Sinan'a bir şey olmamıştır, büyük ihtimalle de olmadı. Ya adama sopayı indirdi, ya da gelenlerden biri Taşkafa-Zülfikar-Eda üçlüsünden biriydi ve silah sesi de onlarla alakalıydı. Yine de Poyraz'ın bakışları çok hayra alamet değildi, bu yüzden Sinan'ın katil olmuş olma ihtimali daha yüksek.
Bu bölüm küfür etti ve adamı merdivenden itti ya her şeyi beklerim ben. Ama bence adamın kafasına odunla vurduktan sonra silah da o anda boş bir yeri ateşlemiş olabilir.

Bu sezonun en tempolu bölümünü izledik diyebilirim. Bölümün sonu için söylenecek söz yok, efsaneydi. Heyecanlanmamak mümkün değildi zaten.

Son sahne ile ilgili olarak; Sinan öldüğünü yada vurulduğunu düşünmüyorum. Ya adama önce odunla vurdu ve yere düşürdü daha sonra vurmak zorunda kaldı, yada Taş Kafa, Zülfikar veya Eda adamı vurdular ve Sinan kurtuldu.

Onun dışında Nevra'nın ve Çınar'ın önümüzde ki bir kaç bölüm içerisinde öleceğini düşünüyorum. Ayda Aksel'in muhteşem oyunculuğu ile harika bir Nevra karakteri izlemiş olsakta artık vadesi doldu gibi...

Meltem'in başına gelenlerle alakası olan hemşire ise Zülfikar tarafından bu bölüm yakalanmadı ama ilerleyen bölümlerde yakalanıp, konuşturulunca her şeyin arkasında Çınar olduğunu söyleyecektir. Buda Çınar'ın sonunu getirebilir.

Bu arada Sinan'ın atarlı halleri efsaneydi, Ata Berk Mutlu'yu tebrik etmek gerek, sayesinde çok tatlı bir Sinan karakteri izliyoruz. Onun dışında Eda karakterini her bölüm biraz daha çok seviyoruz. Umarım bu çizgisi bozulmaz Eda karakterinin.

Son düzenleme:
Bu arada şuan aklıma geldi. Sinan'ın saklandığı mekanda, aynı Sinan gibi elinde odunla birlikte geçtiğimiz sezon Ayşegül saklanmıştı Adil Topal'ın adamı Ufuk'tan kaçarken. Poyraz yine bu şekilde Bahri Babalarla beraber Ayşegül'ü arayıp bulmuştu. Ardından Ayşegül Ufuk'u vurmak zorunda kalmıştı. Acaba benzer bir son mu izleyeceğiz? (b)

Bahsettiğim sahne:

Bu bölüm küfür etti ve adamı merdivenden itti ya her şeyi beklerim ben. Ama bence adamın kafasına odunla vurduktan sonra silah da o anda boş bir yeri ateşlemiş olabilir.

Silah boşluğu veya Sinan'ı isabet almış olabilir ama Sinan'ın öleceğini sanmam.

Bu arada şuan aklıma geldi. Sinan'ın saklandığı mekanda, aynı Sinan gibi elinde odunla birlikte geçtiğimiz sezon Ayşegül saklanmıştı Adil Topal'ın adamı Ufuk'tan kaçarken. Poyraz yine bu şekilde Bahri Babalarla beraber Ayşegül'ü arayıp bulmuştu. Ardından Ayşegül Ufuk'u vurmak zorunda kalmıştı. Acaba benzer bir son mu izleyeceğiz? (b)

Bahsettiğim sahne:

Bu benim de aklıma geldi, ancak Sinan'ın silahı nasıl alabildiği belirsiz, bu yüzden direk sopayla vurmuş olabilir. Umudumuz bu yönde. 😛

Silah boşluğu veya Sinan'ı isabet almış olabilir ama Sinan'ın öleceğini sanmam.

Bu benim de aklıma geldi, ancak Sinan'ın silahı nasıl alabildiği belirsiz, bu yüzden direk sopayla vurmuş olabilir. Umudumuz bu yönde. 😛
Yok zaten ben de Sinan'ın öleceğini düşünmüyorum da bugün yaptıklarından sonra eline silah alıp öldürmüş olması şaşırtmaz. Gerçi öyle bir şey olduğunu da sanmıyorum. :D

Bu arada Çınar'ın çığlığından bahsetmeyi unutmuşum, o neydi öyle ya? :A

@xemrexxx @Bully @Tzira @Sherlock @mesmeso61 @batuhankaralar

Son düzenleme: