nasılsın iyi misin o oyları gönderirken hiç utanmadın mı beste kökdemir sana netti @Çiğdem- olsan kıskandın derim ayrıca nevra the devil de yaşamalı sen karışma o kaknem halinel ethem reyizin işine hoşt yaniBugün inşallah Nevra ve Çınar'ın öbür tarafı boylayacağı bölüm olarak tarihteki yerini alacak.
Twitter'da da Sinan'a bir şey olacak diyenler var, ama en azından ölme gibi bir ihtimal yok içiniz rahat olsun.![]()
Beste Kökdemir'e oyuncu bile diyemiyorum bence puanı fazla bile oldu. Nevra kötü karakter olarak iyi, oyunculuk olarak çok daha iyi olabilir ama ana-oğul vadeleri doldu. Ayrıca Savaş Biryol fazlasıyla yeter.nasılsın iyi misin o oyları gönderirken hiç utanmadın mı beste kökdemir sana netti @Çiğdem- olsan kıskandın derim ayrıca nevra the devil de yaşamalı sen karışma o kaknem halinel ethem reyizin işine hoşt yani
azıcık sohbet edelim dedim konuda mesaj olsun boş kalmasın![]()
tüm manyaklar baş tacıdır poyrazda kalsınlarBeste Kökdemir'e oyuncu bile diyemiyorum bence puanı fazla bile oldu. Nevra kötü karakter olarak iyi, oyunculuk olarak çok daha iyi olabilir ama ana-oğul vadeleri doldu. Ayrıca Savaş Biryol fazlasıyla yeter.![]()
Hayır efendim Nevra falan kalmayacak. O, Çınar ve Bülent bu bölümden sonra cehenneme direk olacaklar inşallah.tüm manyaklar baş tacıdır poyrazda kalsınlarnevra kalsa da olur savaşı manevi oğlu olarak kbul edip devam eder çınar ölebilir
![]()
nevralar kaçırsın seni emi .ssHayır efendim Nevra falan kalmayacak. O, Çınar ve Bülent bu bölümden sonra cehenneme direk olacaklar inşallah.![]()
Son 15bölüm aetik ölümler de başlayabilirNe güzel Çınar, Nevra'yı gebertecekti; şimdi Songül'ün vurulma ihtimali var.
Umarım bir şey olmamıştır. Gerçi Songül'ün sürekli dört ayak üzerine düştüğünü düşünürsek son anda başka bir şey olmuştur, belki Sadreddin önüne geçmiştir. Zaten Sinan'a bir şey olacak diye korkuyoruz.![]()
Son 15 bölüm derken? Kanalda mı çalışmaya başladın hayırdır?Son 15bölüm aetik ölümler de başlayabilir![]()
Sezon sonu bitecek isteSon 15 bölüm derken? Kanalda mı çalışmaya başladın hayırdır?![]()