Poyraz Karayel 78.Bölüm Yorumları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
158,981
Puanı
1,060
Yeni bölüm 20:00'da Kanal D'de.

Bölüm etiketi: #DünyanınEnGüzelSinanı
fdgfdgfdgfd.png

Bugün inşallah Nevra ve Çınar'ın öbür tarafı boylayacağı bölüm olarak tarihteki yerini alacak. :Z

Twitter'da da Sinan'a bir şey olacak diyenler var, ama en azından ölme gibi bir ihtimal yok içiniz rahat olsun. :X

Bugün inşallah Nevra ve Çınar'ın öbür tarafı boylayacağı bölüm olarak tarihteki yerini alacak. :Z

Twitter'da da Sinan'a bir şey olacak diyenler var, ama en azından ölme gibi bir ihtimal yok içiniz rahat olsun. :X
nasılsın iyi misin o oyları gönderirken hiç utanmadın mı beste kökdemir sana netti @Çiğdem- olsan kıskandın derim ayrıca nevra the devil de yaşamalı sen karışma o kaknem halinel ethem reyizin işine hoşt yani :A

azıcık sohbet edelim dedim konuda mesaj olsun boş kalmasın :F

nasılsın iyi misin o oyları gönderirken hiç utanmadın mı beste kökdemir sana netti @Çiğdem- olsan kıskandın derim ayrıca nevra the devil de yaşamalı sen karışma o kaknem halinel ethem reyizin işine hoşt yani :A

azıcık sohbet edelim dedim konuda mesaj olsun boş kalmasın :F
Beste Kökdemir'e oyuncu bile diyemiyorum bence puanı fazla bile oldu. Nevra kötü karakter olarak iyi, oyunculuk olarak çok daha iyi olabilir ama ana-oğul vadeleri doldu. Ayrıca Savaş Biryol fazlasıyla yeter. :A

Beste Kökdemir'e oyuncu bile diyemiyorum bence puanı fazla bile oldu. Nevra kötü karakter olarak iyi, oyunculuk olarak çok daha iyi olabilir ama ana-oğul vadeleri doldu. Ayrıca Savaş Biryol fazlasıyla yeter. :A
tüm manyaklar baş tacıdır poyrazda kalsınlar:A nevra kalsa da olur savaşı manevi oğlu olarak kbul edip devam eder çınar ölebilir:A

Herkes hazırsa ilerleyen saatlerde uzun zamandır beklenen Deli Bahri'yi izleme şansına sahip olucaz.

Özlenen Bahri Baba, sonunda bizlerle. :A

Sinan'ın aklına Poyraz'ın Cennet'i anlattığı anların gelmesi kötüye işaret mi acaba? :(

Son düzenleme:
Özlediğimiz Bahri sahalara geri döndü. Önce Çınar'ı, sonra da Nevra'yı öteki tarafa postalayacak inşallah. :Z

Sinan'a bir şey olacak diye korkuyorum, ama öleceğini sanmam. Yani Ethem Özışık her şeye rağmen böyle bir risk almamıştır diye düşünüyorum. Kaldı ki vurulma olayını 2. sezonda yaşamıştık.

Ne güzel Çınar, Nevra'yı gebertecekti; şimdi Songül'ün vurulma ihtimali var. :T

Umarım bir şey olmamıştır. Gerçi Songül'ün sürekli dört ayak üzerine düştüğünü düşünürsek son anda başka bir şey olmuştur, belki Sadreddin önüne geçmiştir. Zaten Sinan'a bir şey olacak diye korkuyoruz. :(

Ne güzel Çınar, Nevra'yı gebertecekti; şimdi Songül'ün vurulma ihtimali var. :T

Umarım bir şey olmamıştır. Gerçi Songül'ün sürekli dört ayak üzerine düştüğünü düşünürsek son anda başka bir şey olmuştur, belki Sadreddin önüne geçmiştir. Zaten Sinan'a bir şey olacak diye korkuyoruz. :(
Son 15bölüm aetik ölümler de başlayabilir:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777