Poyraz Karayel 78. Bölüm Fragmanı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,993
Puanı
1,060
Poyraz, Nevra tarafından kaçırılan Ayşegül ve Sinan'ı kurtarabilecek mi?

Poyraz Karayel, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı Kanal D'de!

1. Fragman:

2. Fragman:

Son düzenleme:
ÇOK MUTLUYUM! Bahri'nin gözü iyice kararıyor, Nevra'nın gözlerinde dehşet var ve Çınar da namlunun ucunda. Ben daha ne isteyebilirim ki? :oley: :oley: :oley: :Z :Z :Z

giphy.gif

Bizim tanıdığımız Poyraz da Ayşegül veya Sinan arasında seçim yapmaz, ikisini de alır ve adamları doğduğuna pişman eder. :X

Ayrıca bu görüntülere ölene kadar bakabilirim. Fazla sevindiğimin farkındayım ama sonunda ölecekler galiba. :Z

Screenshot_23.png
Screenshot_22.png

Bahri baba çoktandır yapması gereken şeyi yaptı sonuçta :A Çınar yusuf yusuf, Nevra şok. :F

Poyraz nasıl kurtaracak bakalım Ayşegül'le, Sinan'ı. Fragman çok iyi, merakla bekliyoruz bölümü :D

Anaa ben televizyonu kapatmıştım yeni fragman yok diye feyk yemişim resmen. :D

İçimizin yağlarını eritecek, Nevra'yı ezim ezim ezecek bir bölüm olması dileğimle.

'Karakter' değilde, 'karakterler' dediği için bende Çınar ve Nevra ikilisinin olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmam. :A

Zaten kötü adam rolü için elimizde Savaş Biryol karakteri var.

Bu arada fragmanı yorumlamadığımı fark ettim, kısaca yorum yapayım.

Sonunda bol aksiyonlu bir bölüm bizleri bekliyor, özlemiştik bu tarz bölümleri. Bahri Baba'nın sahalara geri dönecek olması hepimizi oldukça mutlu etti. Umarım Çınar'ın kafasına silahı dayamışken, sıkar ve işini bitirir. :A

Onun dışında bizim tanıdığımız Poyraz Karayel, Ayşegül ve Sinan arasında bir tercih yapmaz. İkisini de alır ve öyle çıkar o mekandan. :)

Bu haftaki fragmana tepkim; "kan görüyorum hocam vahşet görüyorum şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam, levye hocam adamın şakak kemiğinden girmiş hocam"

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi