Poyraz Karayel 62. Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

Sema da gitti, kavuştu Sefer'ine. :(

O kadar da değil, abartma istersen. :A
Beğenmedim zorla mı :D Normal bir bölüm için idare edebilir ama sezon finali böyle olmaz. ss

Ayrıca konuyu açtın kaçtın keşke hiç yorum yapmasaymışım. ss

Poyraz öleceksen öl sen de amma drama bağladınız. ss

Sadreddin kaç kurşun yedi de kurtuldu. Dağ gibi Poyraz bir kurşunla mı ölecek güldürmeyin beni :A

00.40 oldu, bölüm hala bitmedi; ilk defa prime-time'da başlayan bir dizi bu kadar geç saate kadar devam ediyor.

Bu arada Poyraz'ın öldüğüne inanmıyorum ve hala da pek inanmıyorum, ama bildiğin defnediyorlar. 😱

Son düzenleme:
Çok klişe olacak ama "başrol ölmez, ölürse dizi biter". Ben bunların Poyraz'ın hayali olduğunu düşünüyorum, Sadreddin 11 (?) kurşun yiyip hayatta kalmışken Poyraz tek kurşunla gitmez.

Bunun haricinde özellikle Sema'ya yazık oldu, Begüm'ü de göndermiş olmak için gönderdiler. Epey bir mantık hatası vardı bölümde, bu haldeyken 3. sezonu nasıl yapacaklar merak ediyorum.

Bir de 4 saat sürdü dizi, oha.

Senarist bu bölümü hangi kafayla yazmış çok merak ediyorum yazıklar olsun fazla söze gerek yok..

Ayrıca dediğim gibi Gönen Bozbey yani Kara Ekmek'teki Semra Anneanne Poyraz Karayel' giriyormuş :)
Poyraz diziden çıkmamış , Yeni sezonu merakla bekliyorum oldukça değişik bir kadro ve yeni isimler bizleri bekliyor.