Poyraz Karayel 62. Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,565
Puanı
1,061
Ekranların fenomen dizisi Poyraz Karayel'den sezona muhteşem veda! Rus konsolosunun oğlunu öldüren Poyraz ne yapacak? Bahri ve ekibi hapse girecek mi? Neşet tehdidi sonunda ortadan kalkıyor mu? Diğer karakterlerin akıbeti ne olacak? Yoksa yolun sonunda Poyraz'ı ölüm mü bekliyor?

Hepsi ve daha fazlasının cevabı bu akşam 20.00'de Kanal D ekranlarında. Bölüm ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu başlığı altında yapabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

"Ne de olsa hepimiz insanız..."

Ck6I3oZWUAA_duJ.jpg

Sezon finali bölümünün özetsiz 20:00'da yayınlanacağı söyleniyor, öyle olursa izleyemem oruç açarken gözüm dizi falan görmez benim. :A

Ama normal saatinde başlarsa buradayız tabii. :D
Fragmanları yapan kişi, sonradan fikir değiştirildiğini ve özetli olacağını açıklamış; yani buradasınız. :A

Bence sezon finalinden ve iftardan önce aklının yollayacağın puanlara kayması daha hayırlı olur. :bhr: :A
Şu an Yıldızlar Yarışıyor sahnelerini izlemeye çalışıyorum, önce işin zorunu halledelim, senin yarışmayı da sezon finalinden sonra hallederiz. :A

Şu an Yıldızlar Yarışıyor sahnelerini izlemeye çalışıyorum, önce işin zorunu halledelim, senin yarışmayı da sezon finalinden sonra hallederiz. :A
Yıldızlar Yarışıyor'a gösterdiğin imtinayı bana da göstermek zorundasın, bu yüzden oylarını 20.30'dan önce bekliyorum. Daha iki saat var, yapabilirsin. :A

Yıldızlar Yarışıyor'a gösterdiğin imtinayı bana da göstermek zorundasın, bu yüzden oylarını 20.30'dan önce bekliyorum. Daha iki saat var, yapabilirsin. :A
Ha 20:30'dan önce göndermişim, ha da bu gece ne fark eder :D Sonuç olarak yarın akşama kadar vaktim var. :A

Senin için son zaman bu akşam. Ayrıca sezon finali 190 dakika olacakmış, o zamana kadar bekleyemem. :A
Ayy forumdaki ilk zamanlarından esintiler sunuyorsun resmen şu an çok iticisin :A

Sen etkinlik falan yapma bence bundan sonra, yoksa soğuyacam senden. :A

Sezon finali bölümümüz başladı. :D

Duygusal başladık. ss Poyraz ölmemiştir. ss