Poyraz Karayel 59. Bölüm Yorumları

Haha Bahri babanın cevabı çok iyiydi helva dağıttırdı.

İşte Bahri'den beklediğimiz hareketler. Kaç bölümdür Kapatma'nın yanında kuzu kuzu oturuyordu, Fuat'ı öldürmesi iyi oldu.

Oha Bahri baba herkesin içinde vurdu ya lan adamı 😱

Despina şok.

Helal olsun babaya yapması gerekeni yaptı. Dönüp Despina'ya Küba diyor bir de hala

Poyraz'la Ayşegül doyamadılar birbirlerine maşallah.

İhsan da ölmedi bu arada.

Bu bölüm çok iyi gidiyor.

İhsan inadına yaşıyor sanki, bir türlü ölemedi. .ss

Zülfikar'ın Taş Kafa'ya "Sen de çocuk doğur" diye çıkışması iyiydi.

Son düzenleme:
Begüm yürekleri dağladı.

Begüm'ü günahım kadar sevmem, ama haline üzülmedim desem yalan olur.

İsa'nın "Size baba diyebilir miyim" demesi fazla Yeşilçam kaçsa da Ümran ve Taş Kafa'nın bir araya gelecek olmasına sevindim. Ama gerçek en geç sezon finalinde ortaya çıkınca neler yaşanacağın merak ediyorum.

"Aşkın ölçüsü, ölçüsüz olmasıdır." - Poyraz

İhsan gerçeği anlattı Neşet'e.
Ayşegül'le denizin ortasındalar bir de. ss

Ay reklam gel de gelecek haftayı bekle şimdi. ss

Birkaç bölüm aradan sonra çok iyi bir bölüm izledik sonunda, devamını bekliyoruz.

Bu bölümü önceki bölümlere göre daha iyi buldum, en azından bana çok sıkıcı gelmedi.

Ayşegül'ün sonunda Poyraz'a inanmış olması sevindirdi, Neşet'in ne olduğunu anlamıştı zaten ama bu son olay ona pahalıya patlayacak.

Kazada da ölen olmayacağını biliyorduk, Sadreddin ile Sinan ufak sıyrıklarla atlatırken kazanın faturasını biraz da dikkatsizliğinden Begüm ödüyor. Kadın zaten normal değil, suratından dolayı şimdi iyice kötü olacak. Sadreddin, Poyraz, Sinan, hepsini büyük bir sınav bekliyor bu olayda.

Bahri'nin meyhanede Fuat'ı öldürüp ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi Despina ile konuşmaya devam etmesi beni güldürdü nedense.
Songül tam anlamıyla patavatsız olsa da her bölüm en çok ona gülüyorum bu arada.

Asıl İhsan yine 83734785789. sefer ölümden döndü, bu sefer Poyrazlar bu işten nasıl sıyrılacaklar merak ediyorum.

Bir de Taşkafa ile Ümran'ın evliliğini tak diye bağladılar, sezon sonuna düğün var herhalde.