Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Begüm'ü günahım kadar sevmem, ama haline üzülmedim desem yalan olur.
İsa'nın "Size baba diyebilir miyim" demesi fazla Yeşilçam kaçsa da Ümran ve Taş Kafa'nın bir araya gelecek olmasına sevindim. Ama gerçek en geç sezon finalinde ortaya çıkınca neler yaşanacağın merak ediyorum.
Bu bölümü önceki bölümlere göre daha iyi buldum, en azından bana çok sıkıcı gelmedi.
Ayşegül'ün sonunda Poyraz'a inanmış olması sevindirdi, Neşet'in ne olduğunu anlamıştı zaten ama bu son olay ona pahalıya patlayacak.
Kazada da ölen olmayacağını biliyorduk, Sadreddin ile Sinan ufak sıyrıklarla atlatırken kazanın faturasını biraz da dikkatsizliğinden Begüm ödüyor. Kadın zaten normal değil, suratından dolayı şimdi iyice kötü olacak. Sadreddin, Poyraz, Sinan, hepsini büyük bir sınav bekliyor bu olayda.
Bahri'nin meyhanede Fuat'ı öldürüp ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi Despina ile konuşmaya devam etmesi beni güldürdü nedense. Songül tam anlamıyla patavatsız olsa da her bölüm en çok ona gülüyorum bu arada.
Asıl İhsan yine 83734785789. sefer ölümden döndü, bu sefer Poyrazlar bu işten nasıl sıyrılacaklar merak ediyorum.
Bir de Taşkafa ile Ümran'ın evliliğini tak diye bağladılar, sezon sonuna düğün var herhalde.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.