Yine bölüm sonu yorumumla karşınızdayım.
Geçen haftaki kadar olmasa da Poyraz Karayel standartlarına göre vasatın biraz daha üstü bir bölümdü. Bölümde sıkıldığım taraflar oldu, bu yüzden önemli sahneler hariç çok dikkatimi veremedim bu bölüm.
Albay amcaya üzüldüm ama Melahat'ten daha iyisini hak ediyor, umarım unutur onu.
@Aserat Begüm neden erkek arkadaşından hala ayrılmadı demiş ama geçen bölümden sahne devam ediyordu, bu yüzden hemen ayrılması mantıksız olurdu. Albay amca, Begüm, İsa, Despina, Ümran gibi daha arka planda kalan karakterlerin bazı bölümlerde ön plana çıkarılmalarını seviyorum, bölümlerdir Bahri'yi teselli etmek ve Songül'ün laf sokmalarına katlanmak haricinde bir işlevi olmayan Despina bu bölümdde epey gözüktü örneğin. Ama o fake çocuk kaçırma işini Bahri bir şekilde duyacak gibi geliyor bana.
Songül'ün tam yırttık derken Selçuk'a arabayla çarpmasına çok güldüm. Songül bu, her zaman dört ayak üstüne düşer ama bu sefer kurtulsa bile kurtuluşu epey zor olacak.
Zülfikar'ın Sefer'in yasını tutması ve cemevi sahneleri iyiydi. Ama genel bir sıkıcılık vardı bu bölümde de.
Neşet'i kim canlandıracak, nasıl bir karakter olacak ben de merak ediyorum. Umarım iyi bir oyuncu seçilmiştir bu karakter için.