Sadece @Aserat ve beni etiketlesen yeterliydi diğer arkadaşlardan destek alamıyoruz. ss
sana inat tt de zirvedeyiz ne diriliş ne poyraz @Bully total d kapılarını kırıp katliam yapacağız @DarkLeqenD @Çiğdem- sizin dirilemeyen ertuprulu da geçtik"Aşıkların mezarı, sevenlerin kalbidir..."
Anca sosyal medyada şov yaparsınız Kanal D'm ergen fanları takmayacaktır. O reytinglerle çok bile sürdü daha ne istiyorlar.sana inat tt de zirvedeyiz ne diriliş ne poyraz @Bully total d kapılarını kırıp katliam yapacağız @DarkLeqenD @Çiğdem- sizin dirilemeyen ertuprulu da geçtik
biz istemezsek total d falan kalmaz yıkıp avm yaparızAnca sosyal medyada şov yaparsınız Kanal D'm ergen fanları takmayacaktır. O reytinglerle çok bile sürdü daha ne istiyorlar.
Ayaklanın da görek o zaman.biz istemezsek total d falan kalmaz yıkıp avm yaparız
tayyip amcanın yapamadığını gk cılar yapacak ilk hedefimiz total d binası ileriAyaklanın da görek o zaman.
Şu Songül ve İpek'in planı ne kaçırdım bentayyip amcanın yapamadığını gk cılar yapacak ilk hedefimiz total d binası ileri
songül bebeğini kaçırtıp fidye isteyecekŞu Songül ve İpek'in planı ne kaçırdım ben
Songül, Selçuk'a parasını verebilmek için kendi oğlunu kaçırttıracak ve Despina'dan da fidye diye para alacaklar.Şu Songül ve İpek'in planı ne kaçırdım ben
Despina ne alakaSongül, Selçuk'a parasını verebilmek için kendi oğlunu kaçırttıracak ve Despina'dan da fidye diye para alacaklar.
Kadının kendine ait bankası varmış, o yüzden.Despina ne alaka