Adil'in küçük kızlar gibi çığlık atması ve İpek-Songül sahneleri de harikaydı ama, değil mi?Çılgın Ayşegül Poyraz'ı kurtardı. Poyraz arada İhsan'ı da vuraydı keşke. ss
Bu arada tanıştırayım ikinci Ayşegül.
Adil'in küçük kızlar gibi çığlık atması ve İpek-Songül sahneleri de harikaydı ama, değil mi?Çılgın Ayşegül Poyraz'ı kurtardı. Poyraz arada İhsan'ı da vuraydı keşke. ss
Bu arada tanıştırayım ikinci Ayşegül.
Evet.Adil'in küçük kızlar gibi çığlık atması ve İpek-Songül sahneleri de harikaydı ama, değil mi?
Bizim de son sahnemiz şu an birazdan reklama gireriz.@Bully bizim dizi son reklama girdi sizden ne haber.
Onların sayesinde gecenin bir köründe öyle bir kahkaha attım ki. Neyse, umarım gelecek bölümlerde de ikili sahneleri olur.
12 den once biterse helal.Bizim de son sahnemiz şu an birazdan reklama gireriz.
Az önce girdi reklam 12'ye kalmayız.12 den once biterse helal.
Zülfikar dağıttı beni dün gece, Sefer'in acısı yüreğimizi dağladı. Yalnız Poyraz'ın 10 kişiyi etkisiz hale getirip Adil Topal'ı ele geçirmesi biraz basit kaçtı. Ayşegül en son elinde silahlı olan kişinin üstüne arabayı sürdüğü sahne tam bir komediydi.kendimi türk hakimlerine emanet ediyorum
songül-pek işbirliğine for @sürgünüm nerede hiç yorum yapmiyi pis.ss
nerelerdesin @Forumdash geliyi sen gidiyin faruk senin fake hesabın mı yoksaZülfikar dağıttı beni dün gece, Sefer'in acısı yüreğimizi dağladı. Yalnız Poyraz'ın 10 kişiyi etkisiz hale getirip Adil Topal'ı ele geçirmesi biraz basit kaçtı. Ayşegül en son elinde silahlı olan kişinin üstüne arabayı sürdüğü sahne tam bir komediydi.