Poyraz Karayel 46. Bölüm Yorumları

Pandalar, portakallar yetim kaldı; "Hadi eyvallah" dedi gitti Sefer...

Şu anki sahne tek kelimeyle olağanüstü, neler söyleyeceğimi bilemiyorum.

Sefer'i keyfinden öldürmedi adam, bir nedeni vardır elbet. Ethem Özışık şu anda ekranların en iyi senaristi, bir şey biliyordur eminim ki.
Değersiz canım aşka feda olsun. :(

Ekranların en iyi senaristi olması ve bir şey bilip bilmediği umrumda değil Sefer ölmemeliydi. :(

Ciddi ciddi Sefer de gitti. Herkesin emeğine sağlık, bakalım gelecek bölüm neler olacak?

Değersiz canım aşka feda olsun. :(

Ekranların en iyi senaristi olması ve bir şey bilip bilmediği umrumda değil Sefer ölmemeliydi. :(
Biz de üzüldük, ama adamı ve eşsiz zekasını da yerin dibine batırmana gerek yok yani. :A

Ne yaptın sen Ethem Özışık ya, resmen moral olarak dibe çöktüm ne yapsam bilemiyorum :(

Sefer'in vedası ağır oldu hakikaten ama o kadar kurşunu yiyen Sadreddin'in apar topar komadan çıkıp Sefer'in ölmesi biraz garip oldu ne diyeyim. Dizide epey bir yası tutulacak Sefer'in. Bir de o doktorun işbirlikçi olduğu belliydi.

Ayşegül-Poyraz işbirliği sonucu neler olacak merak ediyorum, bir de Sefer'in ardından yas tutma işini çok uzatmazlar umarım, dizide biraz ilerlemeye ihtiyaç var. Her hafta birisinin tehlikede olmasından/yaralanmasından/ölmesinden sıkılmaya başladım ben şahsen.