Poyraz Karayel 46. Bölüm Yorumları

Begüm gibi bir gereksiz varken neden Sefer ölüyor ki? :bağır: #SeferÖlmesin

Zülfikar telefonda Meltem'e, Sefer Sadrettin'e, Taş Kafa da Pamuk'a bakıyormuş. :X #SeferÖlmesin

Neyse haklısın bölüm sonunda ağlarız. :(

Kendi gibi bir manyak bulmuştur Poyraz'ın dediği gibi. :D
"Ağlamak" mı? O kadar da değil canım. :A

Rüyada kuzu görmek ölüm haberi almaya alametmiş, oysa Sefer yaşayacağı kaderi bir bilse..

Bahri'nin saklandığı yeri bulduğunu sanarak çığlık atan Adil'den saçma sapan bir neden daha. Olmayan erkeklik gururu ayaklar altına alınmıştır kesin.

Iyy pis duygusuz. ss

Adil sadist psikopatı taktı Sefer'e korkak dedi diye. :( Yalan sanki. ss
Öleceğini önceden bildiğimiz için o kadar etkili olmayacak, kabul et sen de. :X

Songul yılanı nasıl da üste çıkmaya çalışıyor. ss

Bahri'nin saklandığı yeri bulduğunu sanarak çığlık atan Adil'den saçma sapan bir neden daha. Olmayan erkeklik gururu ayaklar altına alınmıştır kesin.

Öleceğini önceden bildiğimiz için o kadar etkili olmayacak, kabul et sen de. :X
Sahneye bağlı bakalım. :A

Yüzsüz Bahri; hem Hasan'ı evine al, hem de annesini başından sav. Songül söylediklerinde sonuna kadar haklıydı, istediği kadar kıvransın.

Şimdi komedi sahnelerine abanıyorlar ki, bölümün sonunda daha da mahvolalım. :/

Gülücükler saçan Ayşegül'ün nasıl Poyraz'ı ihbar etme noktasına kadar geleceğini merak ediyorum açıkçası.

Adil'in çığlığını duyduktan sonra onu ciddiye almayı bıraktım, sözde "kudretiyle" neler yapacak bakalım?

Meltem ve Zülfikar, Sefer ve Sema'dan boşalacak olan "asıl yardımcı çift" koltuğunu dolduracaklar anlaşılan. :love1:

Despina kadar gereksiz ve kazulet bir karakter görmedim hayatımda. (Ranini mode on) :A

Şevket de bundan sonra Bahri ile çalışacak anlaşılan.

Son düzenleme:
Melahat isimli kadın ile evlilik programlarında her şeye burun kıvıran taliplere gönderme yapıldığını düşünüyorum, yanılmıyorumdur umarım. :)

Sinan'dan: "Albay'ın yanından bir Melahat, bat Sinan bat." :F

Bu mutlu aile tablosunun bölüm sonunda bozulacağını bilmek insana çok koyuyor. :T

Baba dedi çocuk. :( Ah Sefer ah, evladına yeni kavuşmuşken alacaklar seni bizden. :T

Songül'e hak vereceğim aklımın ucuna gelmezdi, ama Despina'ya söylediklerinde haklıydı. Kadın misafir olarak geldi, neredeyse 1 aydır evde kalıyor.

Baba dedi çocuk. :( Ah Sefer ah, evladına yeni kavuşmuşken alacaklar seni bizden. :T
Sussana felaket tellalı. :(

İsa'dan: "Çok pis ödevim geldi." :X

Poyraz'ın söyledikleri yine çok anlamlı, ama Melahat bu monologdan sonra kalkıp giderse şaşırmam. :X

Sefer ve Zülfikar, Anıl'ın yanında terbiyeli olmayı öğrenmek zorundalar artık. :X

Sefer'in Zülfikar'a çocuğun yanında niye küfrediyorsun derken küfretmesi. :F

Poyraz da kendinden geçti yine. :F

Sefer'in Zülfikar ve Meltem için kurduğu "Bu iş temasta kalmaz" cümesi ve ardından gelen Poyraz Karayel cümleleri yine sesli güldürdü. :X

Kafan piyano kapağının altında kalsın Despina. Nedenini bilmiyorum, ama bugün ona karşı bir nefret ile dolup taştım. :A

Sefer'e giderayak birçok komik sahne yazmışlar, iyi olmuş. :X

Sema'nın alzheimer olmama ihtimali varmış. :Z