Meltem'e özel bir sıfat bulsun onu pis Çiğdem'e söylüyordu. ssZülfikar'ın ağzına "gülüm" kelimesi ne kadar da güzel yakışıyor, tabii Meltem'e söylediğinde.
Zülfikar da bu konularda pek deneyimli değil, bu kadar oluyor anca.Meltem'e özel bir sıfat bulsun onu pis Çiğdem'e söylüyordu. ss
Onların olması iyi bence, heyecanı yükseltiyor. Kaldı ki pek spoiler verdiği de söylenemez.Yine reklamlardan sonra spoiler'ını koydular. Geçen hafta reytingimiz düşmüştü uğursuz gelmişti bize bu hafta yapmasalardı keşke. ss
Yarın da reytingler istediğim gibi gelmezse onlara bağlayacam bu işi. ssGerilimin yükselmeye başladığı yerde 1 dakikalık reklam giren Kanal D, yatacak yerin yok.
Onların olması iyi bence, heyecanı yükseltiyor. Kaldı ki pek spoiler verdiği de söylenemez.
tv den izlerken az yorum yapmaya karar verdim konsantrem dağolmasınAdil geçmişte de olsa birilerini kendine aşık edebilmiş demek. Bu arada Macit Koper'in psikopatlık anlamında beklediğimiz seviyeye ulaştığı için Adil rolüne yakıştığını düşünüyorum, ama Özkan Uğur'un da hakkını yemek istemem tabii.
Bölümün ilk başından beri gerilim dozunu yüksek tuttuğunu düşünürsek sonları çok ama çok merak ediyorum, kalp krizi geçirmezsek iyidir.
Böyle muhteşem bir bölümün sadece 35 yorumda kalması üzücü, bu yüzden @xemrexxx, @-potterhead-, @Tzira, @WesTxCoasT ve diğer izleyicileri de konuya bekliyoruz artık.
Eskiden ben de öyle yapıyordum ama yorum konusunu da canlı tutmak gerekiyor el mahkum buradayız şu an.tv den izlerken az yorum yapmaya karar verdim konsantrem dağolmasın
İkisi de birbirinden inat, biri inadı kırsa olacak bu iş de...Meltem, Zülfikar'ı inatla kendi eliyle Çiğdem gıcığına postalıyor.