Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poyraz Karayel tarihinin en çarpıcı bölümlerinden biriydi, net. Sinan'ın kaçırılmasıyla bol aksiyonlu bir bölüm izleyeceğiz derken resmen final gibi bitirdiler bölümü. Açık uç da bırakmadılar ki gelecek bölümde neler olacağını bilelim.
Sadreddin'e ben de üzüldüm bu kez, annem Sema onların arasını yapar dedi ama sanmıyorum. Sadreddin'e en uygun eş adayı Begüm, her zaman derim. 😛
Ayşegül kürtaj oldu sanırım ama bebek işi böyle de tam çözülmez ki, Poyraz ya da Ayşegül kısır olmadıkça Ayşegül tekrar hamile kalır. Adil Topal bir şey düşünmüştür muhakkak gerçi bu mesele için.
Zülfikar'ın Meltem'i seçmesine ise çok sevindim, Çiğdem'in surat ifadesini görmek paha biçilemezdi. Umarım bu da Çiğdem'i gördüğümüz son bölüm olmuştur.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.