Poyraz Karayel 43. Bölüm Yorumları

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,717
Puanı
280
Poyraz Karayel'in bu akşam (3 Şubat Çarşamba) yayınlanacak olan 43. bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlıkta paylaşabilirsiniz.

Fragmanları hatırlamak isteyenler için:

Poyraz Karayel yine aksiyon, heyecan ve eğlence dolu 43. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de.

Fragmanlar çok iyiydi, özellikle ikinci fragman. Merakla bekleniyor bölüm. :D

Yeni bölüm başladı haydi ekran başına. :D

Ve ilk raund başladı. Adil Topal Despina'yı serbest bıraktı ama Sinan var daha. :(

Bahri baba - Despina aşkı başladı sonunda. :bhr:

Pis cani Adil, adamın içinde en ufak sevgi kırıntısı yok. :(

Son düzenleme:
@Bully kendi çalıp oynamasın diye ben geldim ve bölümün şu anlık çok iyi ilerlediğini söyleyebilirim. :A

Poyraz: Masallar albayım, masallar... Sonu mutlu biten tek şey onlar...
Aynen bölüm çok iyi gidiyor ve kimse yok tek başıma ayakta tutmaya çalışıyorum konuyu. :(

Kaybolma sakın buradan. :A
Şeytan 'kaybol' diyor, ama sevdiğim dizinin bölüm yorumunun sinek avlamasını istemediğim için kalacağım. :A

Albay: Acılar, mutluluğun sadakasıdır...
Poyraz: Herkes bildi Poyraz Karayel'i, ama tanımadılar...

Sinan'ı alıkoyan kadın çok sinir bozucu, saçından tutup kafasını duvara sürtmek istiyorum. Neyse ki adam ondan daha canayakın. :X

Poyraz: Masallar albayım, masallar... Sonu mutlu biten tek şey onlar...

Şeytan 'kaybol' diyor, ama sevdiğim dizinin bölüm yorumunun sinek avlamasını istemediğim için kalacağım. :A

Albay: Acılar, mutluluğun sadakasıdır...
Poyraz: Herkes bildi Poyraz Karayel'i, ama tanımadılar...
Sinan şu adam sayesinde kurtulabilir belki kendi başına. :A

Ama daha Poyraz, Adil Topal'ın eline geçecek hüzün üstüne hüzün var bu bölüm. :(

Sinan'ın zehir gibi aklı karşısında saygıyla eğiliyorum. :X

Meltem bizimkilere iyi uyum sağladı vallahi. :X

Bu gerilimin ortasında bir de Çiğdem ile uğraşamazdık, Zülfikar'ın telefonu açmaması iyi oldu. :)

Bu arada Sinan'ın yardım istediği çocuk Poyraz'ı aradı sonunda, ama Google'dan telefon numarasını bulmak pek mantıklı sayılmaz.

Reklam vermese kalp krizi geçirmeye daha da yaklaşabilirdim sanırım. :X

Son düzenleme:
Yine reklamlardan sonra spoiler'ını koydular. :( Geçen hafta reytingimiz düşmüştü uğursuz gelmişti bize bu hafta yapmasalardı keşke. ss

Yanlışı yıllar önce ananla baban yapmış hahaha Zülfikar. :F

Hasta olmasına rağmen aksiyondan eksik kalmayan Sema, şimdi de İpek'i Songül'ün tuttuğunu öğrendi. :X

Sinan işaret veremedi ama Poyraz cin gibi tabii anladı. :A