canım sende tuğba ve kenana saydırıp duruyon ben tuğbaya hiçbişe demedim kenanada hafiften dokundurdum birdaha tövbe zatenkenana o ka laf ettin bir de diriliş mi izlicekti
canım sende tuğba ve kenana saydırıp duruyon ben tuğbaya hiçbişe demedim kenanada hafiften dokundurdum birdaha tövbe zatenkenana o ka laf ettin bir de diriliş mi izlicekti
kenan konusunda fikirlerin bnmle aynı o yüzden hafif dokundurma değil ocanım sende tuğba ve kenana saydırıp duruyon ben tuğbaya hiçbişe demedim kenanada hafiften dokundurdum birdaha tövbe zaten
😕😱 tövbe bismillah ne içtin sen gece gecekenan konusunda fikirlerin bnmle aynı o yüzden hafif dokundurma değil o
ayrıca biz istediğmiizi deriz biz ki sultan süleyman hanın sultan selim hanın sultan murad hanın sultan mustafa hanın ve dahi sultan ahmed hanın saltanatlarını gördük; 40 yıldır bu saraya kök saldık ; nice fırtınalar atlattık nice olaylar yaşadık bizim sözümüz kanundur
sen bizi tanımaz mısın melun😕😱 tövbe bismillah ne içtin sen gece gece
ay git gece gece rüyama falan girecen safiye gibi bizli mizli konuşmalar hep çok tv izlemekten oluyor bunlar git yat geç oldusen bizi tanımaz mısın melun
bizimle dalga geçme melun seni pişman ederizay git gece gece rüyama falan girecen safiye gibi bizli mizli konuşmalar hep çok tv izlemekten oluyor bunlar git yat geç oldu