Poyraz Karayel 39. Bölüm Yorumları

tky de en iyilerdendi de ondan şey ettim.
Sanırım yeteneksizlikte en iyilerindendi. Finalde geçirdiği saçma sapan sinir krizini gördükten sonra burada da beklentileri düşük tutmak lazımdı aslında. Neyse, umarım TKY'ye başladığımda da katlanabilirim. Bir de Ekşi'de falan çok övüyorlar, ama sıradan bir kız işte. Üstelik doğru düzgün konuşamıyor bile.

Çiğdem ve Selin sahnelerini izlemekten bıktım ya.

seferden güzel bir sürpriz bekliyoruz

zaten o dizide bir yetenekli büşra develiydi

Bu bölümde pek aksiyon yoktu, ama geçen bölümün aksine iç bayıcı da değildi. Yine de birkaç bölüm önceki formuna geri dönse daha hayırlı olur sanki.

onu öyle yapması lazımdı kız ruh sağlığı bozuktu nasıl tepki vermesini bekliyodun.
tky yi izle zaten ordaki performansını görünce kızı avatarına koyucan.

onu öyle yapması lazımdı kız ruh sağlığı bozuktu nasıl tepki vermesini bekliyodun.
tky yi izle zaten ordaki performansını görünce kızı avatarına koyucan.
Gerçi kilit karakterin, yani aranızda bahsi geçen A'nın o olduğunu biliyorum; izlemesem de olur mu acaba?

Sefer sırf kendi ağzıyla itiraf etsin diye Sema'ya hasta olduğunu itiraf ettirmeye çalışıyor derken Salih de vuruldu.

Demin yaşanan şeyleri yanlış anlamışım, meğer Sefer gayet de ciddiymiş.

Edit: Değilmiş, kafam allak bullak oldu resmen.

o pek önemli değil önemli olan yaptığı olaylar poyraz'ı bile unutturur sana tky'm.

o pek önemli değil önemli olan yaptığı olaylar poyraz'ı bile unutturur sana tky'm.
Hop, biraz yavaş gel şampiyon. Neyse, birkaç hafta sonra başladığımda göreceğiz artık.

Sema ve Sefer'in nikahı gerçekleşiyor, çok bahtiyarım şu an.

Poyraz, Selin'i Ayşegül'ün olduğu eve getirecek; şimdi seyret cümbüşü.

Ah Ayşegül, şimdi her şeyi yanlış anlayacaksın ve belki de aşkınızın sonunu getireceksin. Gerçi az önce olanlar da yanlış anlaşılmayacak gibi değildi.

Hop, biraz yavaş gel şampiyon. Neyse, birkaç hafta sonra başladığımda göreceğiz artık.

Sema ve Sefer'in nikahı gerçekleşiyor, çok bahtiyarım şu an.
izlediğinde ben nasıl kaliteli izleyiciyim bu diziyi yeni izliyorum diyip kafanı duvarlara vurcaksın. selinin tky deki final sahnesindeki (sana göre) saçma haraketlerini uygulucaksın.

izlediğinde ben nasıl kaliteli izleyiciyim bu diziyi yeni izliyorum diyip kafanı duvarlara vurcaksın. selinin tky deki final sahnesindeki (sana göre) saçma haraketlerini uygulucaksın.
Bu arada seninki şimdi de Poyraz ile Ayşegül'ün arasını bozdu. .ss