az yardıma gel zaten bi işe yaradığın yok süper mod olarak.ss @mrt-06 cığım yapıyor her şeyiBen Ankara'dayım totoş.
Nerden biliyon yönetim odasına girebiliyon sanki.az yardıma gel zaten bi işe yaradığın yok süper mod olarak.ss @mrt-06 cığım yapıyor her şeyi
biz biliriz her yerde kullarımız mevcutNerden biliyon yönetim odasına girebiliyon sanki.Ben yaptığım işleri göz önünde yapmam bu da benim farkım.
Sen kimsin de bir süper modu sorgulama gafletine düşüyorsun beni karşına alırsan kötü olur.biz biliriz her yerde kullarımız mevcut
Bence çok tatlı.'Bir insan nasıl bu kadar gıcık olabilir?' diye sormuşlar, Dafne denen yaratığı ortaya çıkarmışlar.
önemli olan burada zülfikar ve meltem bi susun daf-sef miş.ssSen kimsin de bir süper modu sorgulama gafletine düşüyorsun beni karşına alırsan kötü olur.
Oh Daf-Sef iyice yakınlaşıyor çatla.
Bence çok tatlı.
Yeni fenomen çiftimiz Daf-Sef olacak.önemli olan burada zülfikar ve meltem bi susun daf-sef miş.ss
Senin tatlılık anlayışın benimkinden çok farklı galiba.Sen kimsin de bir süper modu sorgulama gafletine düşüyorsun beni karşına alırsan kötü olur.
Oh Daf-Sef iyice yakınlaşıyor çatla.
Bence çok tatlı.
b planına geçiyoruz bir sus .ssYeni fenomen çiftimiz Daf-Sef olacak.
Ay pis Begüm Sinan'ı dolduruyor babasına karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?