az yardıma gel zaten bi işe yaradığın yok süper mod olarak.ss @mrt-06 cığım yapıyor her şeyiBen Ankara'dayım totoş.![]()
Nerden biliyon yönetim odasına girebiliyon sanki.az yardıma gel zaten bi işe yaradığın yok süper mod olarak.ss @mrt-06 cığım yapıyor her şeyi![]()
biz biliriz her yerde kullarımız mevcutNerden biliyon yönetim odasına girebiliyon sanki.Ben yaptığım işleri göz önünde yapmam bu da benim farkım.
![]()
Sen kimsin de bir süper modu sorgulama gafletine düşüyorsun beni karşına alırsan kötü olur.biz biliriz her yerde kullarımız mevcut![]()
Bence çok tatlı.'Bir insan nasıl bu kadar gıcık olabilir?' diye sormuşlar, Dafne denen yaratığı ortaya çıkarmışlar.
önemli olan burada zülfikar ve meltem bi susun daf-sef miş.ssSen kimsin de bir süper modu sorgulama gafletine düşüyorsun beni karşına alırsan kötü olur.
Oh Daf-Sef iyice yakınlaşıyor çatla.
Bence çok tatlı.![]()
![]()
Yeni fenomen çiftimiz Daf-Sef olacak.önemli olan burada zülfikar ve meltem bi susun daf-sef miş.ss
Senin tatlılık anlayışın benimkinden çok farklı galiba.Sen kimsin de bir süper modu sorgulama gafletine düşüyorsun beni karşına alırsan kötü olur.
Oh Daf-Sef iyice yakınlaşıyor çatla.
Bence çok tatlı.![]()
![]()
b planına geçiyoruz bir sus .ssYeni fenomen çiftimiz Daf-Sef olacak.
Ay pis Begüm Sinan'ı dolduruyor babasına karşı.![]()