Poyraz Karayel 36. Bölüm Yorumları

aklını mı çıldırmış o :F

biz babanla alışığız böyle şeylere de normal insanlar kaldıramıyor :D

sinanın soruları da güzeldi:D

arabalar karıştı kesin:D

bölümün sonuna doğru bombalar patliyi :D tahmin ettiğimiz gibi yanlış araba çıktı poyraz yine kurtardı biirilerini:D

Son düzenleme:
Begüm kendini dövdürecek kadar sapkınlaştı artık. Gerçi oyun da olsa onu bu halde izlemek güzel oldu ama. :A

Adil Topal duygu sömürü yaptı utanmasam ağlayacaktım. Bahri babama da vampir dedi. ss

Bahri ve Adil yine karşı karşıya. Ayrıca Begüm paçozu suçu Poyraz'ın üstüne attı, ne kadar klişesin be kadın. .ss

Her hafta olduğu gibi yine harika bir bölüm izledik; gelecek haftayı çok merak ediyorum. Ethem Özışık'ın o sahneleri yazan mübarek ellerinden öper, iyi geceler dilerim. :)

Bahri ve Adil yine karşı karşıya. Ayrıca Begüm paçozu suçu Poyraz'ın üstüne attı, ne kadar klişesin be kadın. .ss

Her hafta olduğu gibi yine harika bir bölüm izledik; gelecek haftayı çok merak ediyorum. Ethem Özışık'ın o sahneleri yazan mübarek ellerinden öper, iyi geceler dilerim. :)
ne yapacaktı pis .ss begüm harika gidiyor:F

Begüm'ün 22732183721. numarası tutmayacak tabii ki, Poyraz ile Ayşegül yer mi bunu? Ayşegül hemen anladı zaten. Ama Poyraz biraz uğraşabilir, yine de meselenin uzayacağını sanmıyorum. Bir de Begüm Gone Girl'ü hatırlattı bana, sözlükte de aynı şeyi söylemişler.

Bahri'nin planı akıllıcaydı ama. Poyraz'ı evden uzaklaştırıp İsmail/Adil ile karşı karşıya gelmesi. Ama bence en azından bu sefer bir şey olmayacak. Ayrıca o kan grubu kartından da bir şey çıkacak, kadraja epey girdi.

Ümran'ın kocası eksikti başımıza, asıl onun gelmesi kötü oldu. Ümran dayak yiyecek gibi o meseleden. Yine Songül'ün başının altından çıkan meseleler. Ayrıca Taşkafa'ya da yazık olacak.

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs