Poyraz Karayel 1 Yaşında!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,215
Puanı
1,060
CYIYvATWsAAFJ2q.jpg

Ekranların fenomen dizisi Poyraz Karayel, bir yıl önce bugün yayın hayatına başladı. Kadrosunda İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, Ali İl, İdil Fırat, Şebnem Hassanisoughi, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Kanbolat Görkem Arslan, Celil Nalçakan, Emel Çölgeçen, Öykü Çelik, Cem Cücenoğlu, Ece Özdikici, Gülçin Hatıhan, Emirhan Akbaba ve İsmail Düvenci gibi isimlerin yer aldığı yapım, özel bir izleyici kitlesi edinmesinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda 3 Altın Kelebek ödülü de almıştı.

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın, senaristliğini ise Ethem Özışık'ın üstlendiği yapım, en yüksek reytinglerini 1 Nisan'da yayınlanan 13. bölümüyle (Total'de 6.55, AB'de 8.58, ABC1'de 8.21) almıştı. Dün akşam 39. bölümüyle ekrana gelen ve ilk yılını da AB ve ABC1'de zirvede tamamlamayı başaran yapıma nice başarılı yıllar diliyoruz.

Poyraz Karayel, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

İşte Poyraz Karayel'in geçtiğimiz yıla sığdırdığı en özel sahneler:
http://www.ranini.tv/ozel/10374/1/sanat-eseri-poyraz-karayel-sahneleri

efdfe2ba-3501-43c0-bbe4-7f6ae91d7af5.jpg

7fbf913b-c4b2-4001-828d-414ef3f45ffe.jpg

Son düzenleme:
Vay be ne çabuk geçmiş 1 yıl, daha o gün diziyi nasıl savundurdum tutmayacak diyenlere inat. :(

Helal olsun diziye, müthiş bir işe imza atıyor. :bhr:

Büyük tebrikler kalite abidesi dizime. :bhr: Şu anda ekrandaki en kaliteli 2 diziden biri, senaryo olarak da son yılların en sağlam işlerinden.

Oyunculuklardan söz etmiyorum bile İlker, Burçin ve Musa Uzunlar zaten harikalar ama bu dizide yan roller de bir harika. Bir tane bile boş yan rol yok hepsi ayrı deli bu da dizinin çok iyi olmasında önemli bir etmen.

Kanal D Kuzey Güney bittikten sonra AŞK, Vicdan, Zeytin Tepesi, Ankara'nın Dikmen'i, Gültepe ve Hayat Yolunda( :( ) dizilerini denedi ama hiçbiri tutunamadı. Dikmen bir süreliğine tutmuştu gerçi ama uzun ömürlü olamayacağı açıktı senaryo itibariyle.

Yani Poyraz Karayel Kanal D'ye rahat bir nefes aldırdı. Ben aslında diziye uğursuzluğumu bulaştırmak istemiyordum ama dayanamayıp ilk bölümünü izledim. İyi ki de izlemişim, izledikten sonra hayran kaldım adeta.

Poyraz çok farklı bir dizi. Tüm ekibi bize böyle sağlam bir diziyi izlettirdikleri için yürekten tebrik ediyorum.

Büyük tebrikler kalite abidesi dizime. :bhr: Şu anda ekrandaki en kaliteli 2 diziden biri, senaryo olarak da son yılların en sağlam işlerinden.

Oyunculuklardan söz etmiyorum bile İlker, Burçin ve Musa Uzunlar zaten harikalar ama bu dizide yan roller de bir harika. Bir tane bile boş yan rol yok hepsi ayrı deli bu da dizinin çok iyi olmasında önemli bir etmen.

Kanal D Kuzey Güney bittikten sonra AŞK, Vicdan, Zeytin Tepesi, Ankara'nın Dikmen'i, Gültepe ve Hayat Yolunda( :( ) dizilerini denedi ama hiçbiri tutunamadı. Dikmen bir süreliğine tutmuştu gerçi ama uzun ömürlü olamayacağı açıktı senaryo itibariyle.

Yani Poyraz Karayel Kanal D'ye rahat bir nefes aldırdı. Ben aslında diziye uğursuzluğumu bulaştırmak istemiyordum ama dayanamayıp ilk bölümünü izledim. İyi ki de izlemişim, izledikten sonra hayran kaldım adeta.

Poyraz çok farklı bir dizi. Tüm ekibi bize böyle sağlam bir diziyi izlettirdikleri için yürekten tebrik ediyorum.
@Çiğdem- diziye laf ediyor banlasak mı :A