Paramparçayım.Çok ilginç. Beni hem Sunexpress hemde THY uçuṣu öncesi hep uyardılar.
İphone almamak için bir sebep daha.
------
Yangın ve patlama riski. Daha önce olmuṣ.
Paramparçayım.Çok ilginç. Beni hem Sunexpress hemde THY uçuṣu öncesi hep uyardılar.
------
Kontrolden geçerken bir şey denmedi. Cep telefonu görünümde. Acaba ondan mı.Çok ilginç. Beni hem Sunexpress hemde THY uçuṣu öncesi hep uyardılar.
------
Kontrolden geçerken bir şey denmedi. Cep telefonu görünümde. Acaba ondan mı.
Bide yeni kural gelmiş tek bir telefon götürme hakkı var diye ama eski bir telefonuda götürdüm sorun olmadı. Sorun çıkarsa atarım dedim. Ben buradaki hattımı koymak için götürmüştüm. Tabi tek uçak yolculuğuydu. Aktarma olup başka ülkede kontrolde sorun olur muydu bilmiyorum.
Böyle bir haber vardı ama her bir sayfa başka kuralı yazıyor. BilemedimBeni daha Check-in kontuarında uyardılar bu konuda. Ama kontrollerde bir ṣey demediler.
İki telefon konusunu daha önce duymadım ama Türkiye'deki kurallar her sene değiṣiyor, inanırım.
Böyle bir haber vardı ama her bir sayfa başka kuralı yazıyor. Bilemedim
El konulursa dönünce geri alıyormuşsun
Yurt dışından 2. cebe yasak nasıl işleyecek?
Yurtdışından yolcu beraberinde cep telefonu getirmek 1 adetle sınırlandı. Edinilen bilgiye göre mevcut uygulamada, yurt dışında 2. telefonu yanında getiren kişiler, fazladan getirdikleri telefon başına 2 katı vergi uygulaması kapsamında, telefon değerinin yüzde 40’ı kadar gümrük vergisi ödüyordu.www.milliyet.com.tr
Eski telefonları sorun edeceklerini sanmıyorum. Ayrı çantaya gizlemesin yeterli. Açık şekilde kutuda olsun şu cüzdan vs konulan kutular. Ben iki ayrı kutuya koydum. Belki diğeri başkasına ait sandılarBabama ileteyim. O da Türkiye hattını kullanmak için eski bir telefon götürüyor hep yanında.
Eski telefonları sorun edeceklerini sanmıyorum. Ayrı çantaya gizlemesin yeterli. Açık şekilde kutuda olsun şu cüzdan vs konulan kutular. Ben iki ayrı kutuya koydum. Belki diğeri başkasına ait sandılar
Buna dair genel bir karar var mı acaba? Ben yıllardır her gittiğim yere powerbank götürürüm. Hayat kurtarıcı olduğu zamanlar oluyor. Bugüne kadar hiç karışan eden olmadı.Havalimanında bavulu verirken bavulun içinde veya yanınızda powerbank taṣımak yasak olduğu yönünde uyarı yapılır olmuṣ. Hal böyle olunca Powerbank'i tatile götüremez olduk. Ama diğer türlü uzun yol dostudur Powerbank.
Öyle olsa laptop felan da yasaklanır. Bunun önüne gecemezler çünkü artık hersyin pili varBuna dair genel bir karar var mı acaba? Ben yıllardır her gittiğim yere powerbank götürürüm. Hayat kurtarıcı olduğu zamanlar oluyor. Bugüne kadar hiç karışan eden olmadı.
Buna dair genel bir karar var mı acaba? Ben yıllardır her gittiğim yere powerbank götürürüm. Hayat kurtarıcı olduğu zamanlar oluyor. Bugüne kadar hiç karışan eden olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?