90 dakika için evet uzatmalar ve penaltılar sayılmıyor Bu durum @Çiğdem- e yaradı işteKanka bu skorlar sadece 90 dakika için mi? Yani penaltıları saymıyorsun? (Her türlü yenildik zaten de sorayım yine dedim. )
90 dakika için evet uzatmalar ve penaltılar sayılmıyor Bu durum @Çiğdem- e yaradı işteKanka bu skorlar sadece 90 dakika için mi? Yani penaltıları saymıyorsun? (Her türlü yenildik zaten de sorayım yine dedim. )
Ben de Twitter'dan takip ettim skoru falan da Şili iyi kazanmış, şaşırdım. Portekiz rahat alır diyordum. 😱90 dakika için evet uzatmalar ve penaltılar sayılmıyor Bu durum @Çiğdem- e yaradı işte
Kalecileri çok iyi çok çok iyi kurtarışları vardı penaltılarda Çingene tayfaya gol attırmadı (Nani Quaresma)Ben de Twitter'dan takip ettim skoru falan da Şili iyi kazanmış, şaşırdım. Portekiz rahat alır diyordum. 😱
Adamlar taktiği bulmuş ya. Beraberliğe kitle maçı sonra penaltılarda kalecileri kurtarsın penaltıları, kazan öyle oh ne güzel iş beKanser takım Şili aynı şeyi Messi'ye de yaptı Ronaldo'ya da. Çok tiksiniyorum bu takımdan. Penaltılarla 2 Copa America aldılar şimdi de gidip Konfederasyon alırlarsa iyice sinirim bozulur.
Ronaldo bu çingenelere güvendi penaltılarda atarlar diye, Nani bile penaltı kaçırdı Bravo kalitesini ortaya koyduAdamlar taktiği bulmuş ya. Beraberliğe kitle maçı sonra penaltılarda kalecileri kurtarsın penaltıları, kazan öyle oh ne güzel iş be
Almanya yedeklerle gelmese bunları harcar derdim de bu haliyle Almanya'ya da güvenemiyorum