Portal'ı 8 Dakikada Bitirdi

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
455
Oyuncuların sunduğu "Speed Run" çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. YouTube'dakiSourceRuns kanalı, Portal için yeni rekor videosunu yayınladı.

Yayınlanan videoda, normal bir insanın saatler içinde bitrebildiği oyunu usta bir oyuncu, sadece 8 dakika 31 saniye içerisinde bitiriyor. Tabii bu videoda her ne kadarhile kullanılmadığına dair vurgular yapılsa da, komut konsolundan düzenlemelerle oyundaki hareketlerin daha hızlı hale getirildiği göze çarpıyor. Yine de büyük bir başarı!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Allah bilir kaç defa oynamıştır:D adam ezberlemiş artık gözü kapalı yapıyor, ters ters gitme ayakları felan:D

Hiç oynamadım fakat milletin saatlerle ifade ettiği bir oyunu ve bu ünlü bir oyun sayılabilir :) Bu adam hilesiz hurdasız 8 dakikada bitiremez beyin bedava yemiş milleti :D

Tamam rahat olun bugün havamdayım, 8 gol denemesi yaparım:D Cenation özel mesajı boşaltıyorum 3 gün oldu sanırım yazamıyorsun bana:D

Oyun gerçekten çok güzel muhakkak denemelisiniz :D

Mümkünatı yok o oyun 8 dakikada bitmez yahu...

Benim de bu sabah haberim oldu. Adam hilesiz, sadece bazı bugları(oyundaki hatlar) kullanarak birçok yeri geçmiş ve bunun için nisandan beri ekip olarak ezberlemişler bölümleri, tek kişi değil yani:D bir bölümü biri diğeri öbürü ezberleyip sırayla bitirmişler bölümleri ve 2 hafta boyunca oyunu yüzlerce defa bitirip en iyi süreyi yapmışlar. hakkını yemeyin adamların:)

Öyle saçmalık mı olur arkadaşım :D Adamlar aylarca uğraşsın bunlar püf noktalarını görüp sadece 8 dakika = 480 saniyede oyunu bitirsinler. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy