Armağan'ı sever misin peki.Aaa o pinokyo kılıklı oğlana çok gıcık oluyorum
Armağan'ı sever misin peki.Aaa o pinokyo kılıklı oğlana çok gıcık oluyorum
İlk göz ağrımız bu program izlerdim ozaman severdim evet ama bu yeni juriler yüzünden Armağan içinde osla bakamadım hatta youtubede bile hiç karşıma çıkmadı bu program hayalet gibi adı var kendi yokArmağan'ı sever misin peki.
Diriliş ile aynı gün ya ondan başka bir şey görmüyorsundur .İlk göz ağrımız bu program izlerdim ozaman severdim evet ama bu yeni juriler yüzünden Armağan içinde osla bakamadım hatta youtubede bile hiç karşıma çıkmadı bu program hayalet gibi adı var kendi yok
Aaa sizde ne istiyorsunuz Ertuğrulumdan Sizinde gözünüz başka bir şey görmüyor ayollDiriliş ile aynı gün ya ondan başka bir şey görmüyorsundur .
Yarın yine eleştiricem hazır ol.Aaa sizde ne istiyorsunuz Ertuğrulumdan Sizinde gözünüz başka bir şey görmüyor ayoll
Noyanın etkisini bu akşam gördük bence , yarın toteli alacaz siz hazır olun ayollYarın yine eleştiricem hazır ol.
İsterse 30 reyring alsın ben yine eleştirirm.Noyanın etkisini bu akşam gördük bence , yarın toteli alacaz siz hazır olun ayoll
Engin ölüp Osman gelirse izlersin belkiİsterse 30 reyring alsın ben yine eleştirirm.
Savaşla aşkı karıştırmışız bizBir ara Kanal D e savaş açmıştın ne çabuk yenildin ayoll
Aaa o hallerine gıcık oluyordum zaten Özüne dönmene sevindimSavaşla aşkı karıştırmışız biz