'Popstar 2018' Final Yapıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,587
Puanı
1,060
fft99_mf10994653.Jpeg

Kanal D'nin büyük umutlarla yeniden ekranlara getirdiği ses yarışması 'Popstar 2018' final yapıyor!

Osmantan Erkır'ın sunduğu, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışma programı 10. haftasında final yapacak.

'Popstar 2018' final bölümüyle 16 Mayıs Çarşamba 20.00'de Kanal D'de..

6 bölüm olarak planlandı aslında ama bu sezonu çıkarması için planlanmıştı. 6 bölüm neye göre planlandı anlamadım.

Ses programları tutmuyor artık, O Ses Türkiye bile hızlıca bitiriliyor. Yine içlerinde en iyisi o tabi. Denemezler umarım Popstar'ı bir daha...

Özleyeceğim Bülent Ersoy'un canlı yayın hallerini. :bhr: Ramazan'da başlasa daha iyi olurdu 'Alaturka' olarak..

Satacağız diye aceleye getirdiler Mehmed ve Popstar'ı. :A

Özleyeceğim Bülent Ersoy'un canlı yayın hallerini. :bhr: Ramazan'da başlasa daha iyi olurdu 'Alaturka' olarak..

Satacağız diye aceleye getirdiler Mehmed ve Popstar'ı. :A
6 bölüm olarak planlandı aslında ama bu sezonu çıkarması için planlanmıştı. 6 bölüm neye göre planlandı anlamadım.

Ses programları tutmuyor artık, O Ses Türkiye bile hızlıca bitiriliyor. Yine içlerinde en iyisi o tabi. Denemezler umarım Popstar'ı bir daha...
Ohh sonunda bitti ayoll :A 1 defa bile denk gelmedim youtubede bile :A :A :A

Bülent Ersoy hatrına kanal 10 bölüm sürdürmüş en azından. Gelmemek üzere program burda bitsin. :A