Pop Yıldızı Katy Perry Hangi Komedi Dizisine Konuk Oluyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
1984 doğumlu pop star Katy Perry, Fox ekranlarında ikinci sezonu devam eden komedi dizisi Raising Hope'a konuk oluyor.

2000'lerin başından beri müzik dünyasının içinde bulunan Katy Perry dizide Sabrina'nın geçmişinde arkadaşı olduğunu iddia eden bir cezaevi görevlisi Rikki'yi canlandıracak. Perry, geçtiğimiz sene Şubat ayında CBS'nin sevilen komedi dizisi How I Met Your Mother'ın Oh Honey isimli bölümünde konuk oyuncu olarak rol almıştı.

Bölümde Sabrina (Shannon Woodward), Occupy Natesville protestosuna katıldığı için göz altına alınıp iki haftalığına hapis cezasına çarptırılıyor. Perry'nin canlandıracağı karakter Rikki, çocukluk arkadaşını ve paylaştıkları güzel zamanları hatırlayıncaya kadar Sabrina'nın cezaevindeki zamanının berbat geçmesine neden olacaktır.

Katy Perry konuyla yaptığı açıklamada ''Shannon Woodward benim en iyi arkadaşım. Bir kaç hafta önce evdeyken beni aradı ve değişiklik için eğlenceli bir şeyler yapmayı ister misin diye bana sorarak TV şovunda konuk oyuncu olmamı istedi'' derken dizinin idari yapımcısı Greg Garcia ise ''Shannon Woodward bana arkadaşı Katy'nin bir bölümde yer almak için istekli olduğunu söyledi. Ben de neden olmasın dedim. Katy geldi ve müthiş bir iş yaptı, kendisi çok eğlenceliydi'' ifadelerini kullandı.

Martha Plimpton, Shannon Woodward, Garret Dillahunt ve Lucas Neff'in başrollerini paylaştığı Raising Hope'un Katy Perry'nin konuk olacağı bölümü 06 Mart'ta yayınlanacak. Bölümün ismi ise 'Single White Female Role Model' olacak.

scaled.php

Dizinin IMDB puanı 8.3 yani oldukça iyi buna rağmen adını hiç duymamıştım desem yalan olmaz. Dizinin adını duyurması için önemli gerçekten. :)