diplomalı senarist olur belki o zaman yazdıklarını anlayabiliriz pompynin
diplomalı senarist olur belki o zaman yazdıklarını anlayabiliriz pompynin
sana çam sakızı çoban armağanı bir cevap yapıştırmış ama karşşılığında çok şeyler bekleyecektir bundan sonra pompynin her bir senaryosuna en az 100 mesaj yazman lazım @xemrexxx tosbağasıyla bana cevap vermediği için biz kurtulduk sen derdine yan gaga
Aklıma bu geldidiplomalı senarist olur belki o zaman yazdıklarını anlayabiliriz pompynin
@Harunnn60 Artık sahip çıkacak dizilerine @pompy ınsana çam sakızı çoban armağanı bir cevap yapıştırmış ama karşşılığında çok şeyler bekleyecektir bundan sonra pompynin her bir senaryosuna en az 100 mesaj yazman lazım @xemrexxx tosbağasıyla bana cevap vermediği için biz kurtulduk sen derdine yan gaga
birde @Çiğdem- den takdir bekliyor gaga, pompy den cevap aldığı için? başına geleceklerin farkında değil
Ayy ne çok konuştun yine sen.sana çam sakızı çoban armağanı bir cevap yapıştırmış ama karşşılığında çok şeyler bekleyecektir bundan sonra pompynin her bir senaryosuna en az 100 mesaj yazman lazım @xemrexxx tosbağasıyla bana cevap vermediği için biz kurtulduk sen derdine yan gaga
birde @Çiğdem- den takdir bekliyor gaga, pompy den cevap aldığı için? başına geleceklerin farkında değil
gaga önce kendine sahip çıksın pompy kendi yağında kavrulup, kavruk kavruk kendi piyasasını yapacak kabiliyette, zaten @Harunnn60 a ihtiyaç duymayacaktır@Harunnn60 Artık sahip çıkacak dizilerine @pompy ın
sanırım okurken bir yerden sonra insanın optiği kopuyor kendi yazımı okurken bir yerden sonra kendim bile konuyla bağlantıyı kopardımAyy ne çok konuştun yine sen.
sanırım okurken bir yerden sonra insanın optiği kopuyor kendi yazımı okurken bir yerden sonra kendim bile konuyla bağlantıyı kopardım
destere yokken nerede bu çocuk diyorsun gelincede konuşmasını uzun buluyorsun Yazsın uzun uzun yokluğunda okursun ayollAyy ne çok konuştun yine sen.
destere yokken nerede bu çocuk diyorsun gelincede konuşmasını uzun buluyorsun Yazsın uzun uzun yokluğunda okursun ayoll
sanırım okurken bir yerden sonra insanın optiği kopuyor kendi yazımı okurken bir yerden sonra kendim bile konuyla bağlantıyı kopardım