pompy 30.000'ler Kulübünde!

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Evet bomba denilince , ve bomba sesi duyduğumuzda akla gelen tek isim @pompy 😱 30.000'ler Kulübüne girmesini forum adına kutluyorum

Halkın Polisini 6 yıl falan yazıp sonunda bitirmişti ama Aşk Maceraları ile devam ediyor malum 5 yıldır dizilerinin ana oyuncusuyum bombalar patlıyor yine hortluyoruz
Kendisi bombaların dostu olur

Sihirli Annem hediyemi Mustime bağlayacam

10 Kasımı arkamızda bıraktık bu anlamlı zamanada Arka Sokaklar hediyesini bağlayalım

Aaa Buda Mustimden adet , bence en sevdiğin şarkımız olacak

0:47-1:23

@destere @mrt-06 @Harunnn60 @gözlemci @serhatt @MasacRE- @DarkLegenD @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt @cookies @kerem @Billy Kane @Maskeli Fedai @vadikızı @ömer karataş ve tüm Fav10 ailesi

@pompy Ozancım nice nice mesajlara senaryolarını hep severek ve beğenerek takip edip okudum bir süreliğine ayrılıyorum forumdan gelince okumaya devam edeceğim inşAllahh nice mesajlara Ozan

Dostum nice 30 binlere
tabi bunları Arka Sokaklar'la yapmalısın
@pompy

Hediyen, Efsanenin ilki
Rıza daha Başkomiser

sırf @pompy arkadaşımızın bu muhteşem başarısını kutlamak için onca işi gücü bırakıp foruma daldım .. pompy arkadaşımız bu forumun olmazsa olmazlarından biridir pompysiz bir forum gazı kaçmış kolaya benzer

@pompy başarılarının devamını diler yüzbinler kulübündede tekrar seni kutlamak isteriz , umarım bitmek bilmeyen üniversitenide bu yıl muhteşem bir diplomayla sonuçlandırırsın

Aralıkta bitiyor @destere

Aaa evet bir tek bana etmiş teşekkür
ee @pompy ye az emeğimiz geçmedi

@destere 'ye de teşekkür yok
Bu sene gösterecek @pompy size diplomayı
@xemrexxx