Polisin Son Dönemdeki Tutumu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Polisin son dönemdeki tutumunu doğru buluyor musunuz?

• Evet, doğru buluyorum.

Oy: 0 0.0%
  • Hayır, yanlış buluyorum.

Oy: 7 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,466
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bildiğiniz gibi son dönemin en çok tartışılan konularından biri haline geldi polis ve özellikle biber gazı...

Herhangi bir konuda yapılan eylemlerde polis olaya biber gazıyla müdahale ediyor ve zaman zaman eylem yapanların yaralanmasına neden oluyor. Eylemciler ve polis arasındaki çatışmaları da sık sık gözlemliyoruz.

Peki FavoriForumum bu konu hakkında ne düşünüyor?

Kesinlikle doğru bulmuyorum.İnsanlar bir amaca yönelik eylem yapıyorlar evet bu doğru.Ancak eylem sırasında insanların yıkıcı bir faaliyeti bulunmadığı sürece kesinlikle bu durumun gerçekleşmemesi şarttır diye düşünüyorum.Kaldı ki olayların seyrine yönelik olarak pek çok insanımız suçu olmadığı halde biber gazına maruz kalıyorlar.En basitinden yakın zamanda olan bir durumu anlatacak olursam, arkadaşım kalp hastası ve hiçbir suçu olmadığı halde, sadece eyleme destek verdiği için biber gazına maruz kaldı.Kalp hastası olan bir insanın bu tarz bir duruma düşmesi hiç hoş değil ne yazık ki.

Yürüyüş yapan kitle genelde ya hakkını arar ya da yanlış yapılan birşeye tepki gösterirler. Tepki gösteren kitleyi bu noktalara sürükleyenler başlı başına hatası var. Polis doğru tutum sergilemiyor açıkcası, aksine yanlış tutum sergiliyor.

olmaz olsun böyle polisler dedirtiyo hadi polisi ne suçu var baştakiler böyle emir veriyo dicem gene olmayacak insan gibi, davranmıyrlar ki kimseye

Hiç doğru bulmuyorum bu biber gazı olaylarını. Hatta az önce internette gördüğüm bir tabloyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Acı ama gerçek...

5585_10152895290290301_678607822_n.jpg

Polis'in yaptigini dogru buluyormuyum? Hayir. Ama 'Yapana degil yaptirana bakacaksin' diye bir söz var. Polis emir kulu. Emir veren belli. Onu dogru buluyormuyum? Hayir. Sonuc olarak o zaman dogru bulmuyorum.