Polat ve Beren'in Yeni Rakibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
E77_popstar-2013-ic1.jpg

Bir döneme damgasını vuran Popstar yenilenen jürisi ile bu akşam Star Tv'de başlıyor.Saat 20.00'de başlayacak olan yarışma programı perşembe akşamlarının en çok izlenen dizileri olan Kurtlar Vadisi Pusu ve İntikam'ın karşısında bir alternatif olacak.Bülent Ersoy,Serdar Ortaç,Demet Akalın ve Orhan Gencebay'ın jüri koltuğunda oturduğu yarışmayı güzel sunucu Burcu Esmersoy sunacak.Bu yılki Popstar'da yarışmacılar kendi müzik türlerine göre kategorilerde değerlendirilecek yarışmada önceki yıllardan farklı olarak pop,arabesk,halk müziği ve alaturka kategorilerinde yarışacaklar
D68_popstar-2013-yarismacilari.jpg

ilk 2-3 bölüm iyi gider büyük ihtimal ab de 1.5 reyting falan daha yüksek olur :)

Ben çok iyi reyting alacağını düşünmüyorum.Sesler güzel olursa belki..

Ben çoğunluğun tam tersine ortalarda bir yerde kalır diyorum. Halk tiksindi artık bu tür yarışmalardan. Jüri üyesi iyiymiş, bu isimleri toplamak zor.

Rakip? Popstar? Yapmayın etmeyin jüri ve yarışmacılar akıllara zarar ve miadı doldu bence bu yarışmanın...

Ben hala 3-4 reyting alacağında ısrar ediyorum...

rakip mi yok artık :kiki: vadiyi bırak intikama bile rakip olamaz en fazla 3-4

Yetenek bile anca 7- 8 alıyodu.Bence bu yarışma daha da düşük alır.

İlk bölümüyle fena gitmez, ancak gelecek haftalarda başarılı olacağını düşünmüyorum.

Star film yayınlamaya devam etse daha iyi olurdu.

@berenist aynen yst bile perşembe 7 zor alıyodu popstarın hiçbir şansı yok en fazla 4