Polat-Gölge Dövüş Sahnesi !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,741
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu 281.bölumden bir sahne. Efsane bir bolum oldu. Bolume bu sahne damgasini vurdu.

Son düzenleme:
Usta yaşlanmış ama hala efsane yaşayan efsane :) Ertan Saban yine her zamanki gibi konuşturmuş :)

müthiş bir sahneydi dün bölümden sonra 4 kez izledim dövüş sahnesini :D
okey alemdar :D

Çok iyi bir sahne bu sezon görmek istediğimiz hareketler bunlar sondaki müzikde harikaydı bizi eskilere götürüyor.

Güzel sahneydi [emoji2] keşke biraz daha uzun olsaydı da bizde daha çok faydalansaydık.

Kar çekildi de ben bölümü daha dün gece izleyebildim. Polat reyiz formunu koruyor, gayet teknik tokatlar attı gözden kaçmasın.

hadi daha yen mi izlyebildin bölüm yorumun bu kadar mı
Birkaç kişiye söylemiştim ben av yapmak için (domuz avı) köye gitmiştim ve olduğumuz yerde 1 metreye yakın var vardı. yani televizyonun çekmesi mümkün değil. Yoksa saatinde televizyondan seyretmenin zevkini hiçbir şeye değişmem. Askere izine gelmiştim hiç unutmam Kurtlar Vadisi izliyeceğim diye biletimi bir gün sonraya almıştım. Bu arada öyle uzun yorum yapacak zamanım yok maalesef. Haftada 50 konu açıyorum, konu takibi, yönetim işleri falan zaman bulmak imkansız.

Birkaç kişiye söylemiştim ben av yapmak için (domuz avı) köye gitmiştim ve olduğumuz yerde 1 metreye yakın var vardı. yani televizyonun çekmesi mümkün değil. Yoksa saatinde televizyondan seyretmenin zevkini hiçbir şeye değişmem. Askere izine gelmiştim hiç unutmam Kurtlar Vadisi izliyeceğim diye biletimi bir gün sonraya almıştım. Bu arada öyle uzun yorum yapacak zamanım yok maalesef. Haftada 50 konu açıyorum, konu takibi, yönetim işleri falan zaman bulmak imkansız.
olsun sen yine de vadi yorumlarını eksik etme 🙂 nasıl vurdunumuz mu