yetenekli adamları severim aynı yerde olsak sizin takımla maç ayarlardıkHer türlü kardeşim, kendime ve yeteneğime çok güvenirim.
yetenekli adamları severim aynı yerde olsak sizin takımla maç ayarlardıkHer türlü kardeşim, kendime ve yeteneğime çok güvenirim.
Aynen dediğin gibi rakibimin sağlam ve yetenekli olanını severim.yetenekli adamları severim aynı yerde olsak sizin takımla maç ayarlardıksana estetik ve şık çalımlar atardım
aynen futbol futbolu bilen adamlarla güzel kazmalarla oynadığımda zevk alamıyorum aynı çalımı 164684 kez yiyor adamAynen dediğin gibi rakibimin sağlam ve yetenekli olanını severim.Çalım atmak benim sanatımdır, hem pas hem çalım oyununu iyi yaparım.
Ooo TWD'yi kötülersen senle anlaşamayız.La bıraka başlama Walking Dead falan dinleme sen bunları, vasat bir dizi GoT'un yanında.
Türkiyenin ilk fantastik dizisi
Tamam fanısın da o dizinin GoT ayarında olmadığı aşikar yani.Ooo TWD'yi kötülersen senle anlaşamayız.Başta söyleyeyim.TWD fanıyım.
Reytingler öyle demiyor.Tamam fanısın da o dizinin GoT ayarında olmadığı aşikar yani.
Reytinge göre mi kalite anlayışı var, o zaman bitmişiz.Reytingler öyle demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?