Polat Alemdar Sultanahmet'te-Bomba Set Resmi!

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Sezon finaline sadece 2 gün kala bomba bir set resmi geldi.Usta Sultanahmet'te!
İstanbul'da olmuş olsaydım bu resimden sonra direk sultanahmete giderdim off be ustaa yürüyüşe bak Allah ına kurban :D

10373754_689272804441190_3318209779588052374_n.jpg

valla hacı ben tapınakçıların kolay lokma olmasını istemiyorum bu sezon finalinde ağır darbe polat ve ekibine vurulması taraftarıyım
ben dedim sezon finalinde kgt yi temizlesin mr.key ama öyle bişey olmayacak heralde
bence kesin bomba bişeyler olacak kolay mı koskoca tapınakçılar :D

ben dedim sezon finalinde kgt yi temizlesin mr.key ama öyle bişey olmayacak heralde
bence kesin bomba bişeyler olacak kolay mı koskoca tapınakçılar :D
ilk bölümlerde ki gibi olsunlar gizemli ve dokunulamayan hani safiyenin arabasının motorunu durdurmuşlardı mito yu götürmüşlerdi elifi kaçırıp polata sen bizi bulamazsın biz seni buluruz mesajı yollamışlardı bu tarz yoksa polat ve ekibi gitsin bomba patlatsın hepsini halletsin olmuyor öyle ne yazık ki bu sezon tapınakçıları çok ayağa düşürdüler

Tüyolar akın akın gelmeye devam ediyor :D hangisi doğru hangisi yanlış artık anlayamıyoruz önüne gelen tüyo veriyor :D

İşte Bomba Tüyolar;

-Cahitin elindeki silah boş cahit hayal görüyor cahit sıkmayacak herhalde deşifre olacak mr.keye Abdülün şuan canlısı lazım ölüsü değil !

-Sezon Finalinde Abdülhey ve Cahit ölüyor. Polat Alemdar Aksaçlılığı bırakıyor.

@legolas9900 @-KADİR- @Maskeli Fedai @XanTier @sürgünüm @Polat Şaşmaz @kvp-medya @china_shangai @ABAY_06 @papuleoo

Tüyolar akın akın gelmeye devam ediyor :D hangisi doğru hangisi yanlış artık anlayamıyoruz önüne gelen tüyo veriyor :D

İşte Bomba Tüyolar;

-Cahitin elindeki silah boş cahit hayal görüyor cahit sıkmayacak herhalde deşifre olacak mr.keye Abdülün şuan canlısı lazım ölüsü değil !

-Sezon Finalinde Abdülhey ve Cahit ölüyor. Polat Alemdar Aksaçlılığı bırakıyor.

@legolas9900 @-KADİR- @Maskeli Fedai @XanTier @sürgünüm @Polat Şaşmaz @kvp-medya @china_shangai @ABAY_06 @papuleoo
harika tüyolar şu cahitle abdül ölsün de yeni sezonda yeni kanalımızda yepyeni karakterlerle yolumuza devam edelim

harika tüyolar şu cahitle abdül ölsün de yeni sezonda yeni kanalımızda yepyeni karakterlerle yolumuza devam edelim
abi bunu yapma işte ya :D cahit hadi neyse de abdül ölürse isterlerse al pacino yu getirsinler yerine yine olmaz yine olmaz

10361338_689307121104425_7712882883770790976_n.jpg

K.V.P Set Resmi Sultan Ahmet Dikilitaş !

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking