Polat Alemdar Sigara Markası Oldu !

nberkayozer

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
693
Puanı
195
Web Sitesi
buyukustadnbo.blogspot.com
Kuzey Irak'da da ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Polat Alemdar sigara markası oldu.

Kuzey Irak'da Murad Alemdar adıyla bilinen Polat Alemdar'ın ismiyle yapılan sigarının kaçak yollardan Türkiye'ye de getirileceği iddia edildi.

Üretici firma Necati Şaşmaz'ın eli sigaralı bir fotoğrafını da kapak resmi yaptı.

Necati Şaşmaz'ın konuyla ilgili yasal soruşturma başlatacağı öne sürüldü.

ÖNEMLİ NOT : Kendisiyle hiçbir alakası yok. Kuzey Iraklı iş adamlarının yaptığı bir ürün bu.
Kendisi çok sevildiğinden ve daha fazla satış yapmak amacıyla kullanmışlar.

080920132058377706704.jpg

Ekli dosyalar

• 080920132058377706704.jpg
    080920132058377706704.jpg
    34.7 KB · Hit: 53
Son düzenleme:
Yakıştıramadım kendisine iyi bir şey mi şimdi şu? :T:

Bir antici olarak sen ne düşünüyorsun? @yakup09

ilk olarak şunu söyleyebilrim ki, polatın antici grubunda olduğum için bir kez daha kedimle gurur duyuyorum. :d ve şunuda eklemek istiyorum. bu adam insanlık için güyaaa doğrnun peşindeyse, neden bu tür zehirlerin resminde. herşey açık ve çok net. bu oyuncluğu 0 vatandaş sadece yandaş huylu bi figüran.

Çok yanlış yapmış.:bağır:

Zaten gözümde pek değeri yoktu an itibariyle bitti.:(

Anticilere gün doğdu adamın yaptığı kötü bir şey ama hiç değilse madde kullanımından ve teminatından medyaya düşmedi.

Niye o adamlarıda silmiyorsunuz?

iyi de kardeşim burada necati şaşmazın ne sucu var adamların işgüzarlığı

Sanki Necati Şaşmaz yaptırmış bastırtmış bunları. 9 yıl önceki resmi koyup kaçak yollarla ülkeye sokmuşlar işte.

Takas diyordu sanatçı topluma örnek olmalı diye.

Sanatçı topluma böyle mi örnek olacak? :D

İzleyin: http://www.tubechop.com/watch/1463485
Bu dizinin ne kadar süper ve ne kadar çok fenomeni olduğunu gösteriyor. Bunun Necati Şaşmazla hiçbir alakası yok. Oradaki hayranları onu çok sevdiğinden dolayı Kuzey Irakdaki iş adamları bunu koz olarak kullanmışlar.

Bu dizinin ne kadar süper ve ne kadar çok fenomeni olduğunu gösteriyor. Bunun Necati Şaşmazla hiçbir alakası yok. Oradaki hayranları onu çok sevdiğinden dolayı Kuzey Irakdaki iş adamları bunu koz olarak kullanmışlar.
Tepkimize haklıyız. Aynısı Beren Saatin başına gelseydi Vadiciler ne tepki verirdi biz de aynısını yaptık. :):)

Çok yanlış yapmış.:bağır:

Zaten gözümde pek değeri yoktu an itibariyle bitti.:(
ilk olarak şunu söyleyebilrim ki, polatın antici grubunda olduğum için bir kez daha kedimle gurur duyuyorum. :D ve şunuda eklemek istiyorum. bu adam insanlık için güyaaa doğrnun peşindeyse, neden bu tür zehirlerin resminde. herşey açık ve çok net. bu oyuncluğu 0 vatandaş sadece yandaş huylu bi figüran.
Takas diyordu sanatçı topluma örnek olmalı diye.

Sanatçı topluma böyle mi örnek olacak? :D

İzleyin: http://www.tubechop.com/watch/1463485

Konuyla ilgili ek bilgiler eklendi.

Tepkimize haklıyız. Aynısı Beren Saatin başına gelseydi Vadiciler ne tepki verirdi biz de aynısını yaptık. :):)

Adam soruşturma başlatacakmış :)

Imm anladım şuanda konuyu.:)

Necati şaşmaz yaptı anladım konuyu ben.O zaman adamın suçu yok.Ama dava açmazsa farklı şeyler düşünürüm.:)

Babasının sigara içtiğini görmesinden çok utandığını söylemişti ama sigarayla pozlar vermiş. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,290
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp