Polat Alemdar Ertuğrul Özkök'ü Dayaktan Kurtardı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ünlü gazeteci Ertuğrul Özkök yemen e yaptığı bir gezide dayaktan Polat Alemdar sayesinde kurtulduğunu köşesine taşıdı.
Hürriyet gazetesinin yazarı olan Özkök yemen gezisinde ilginç bir anısını anlattı.
Yemen in başkenti Sana'a'nın Gat pazarına hareket ederken pazarı iyi bilen biri oraya gitmeseniz daha iyi olur diye uyarmış ancak Özkök Yemen'e gelipte buraya gitmemek olmaz mutlaka gitmeliyim demiş.
O sırada pazardaki bir satıcıdan çay yaprağına benzeyen bitki demeti almak istemiş ve adamla fotoğraf çektirmek istemiş tam fotoğraf çektirecekken pazar ağası gelip fotoğraf çeken fotoğrafçının üzerine yürümüşler.
İtiş kakış, dijital kayıtları sildirmeye uğraşıyorlar her an bir maraza çıkabilir.İşte o an da ünlü gazetecinin aklına bir fikir geliyor. ''Sana'a ya geldiğimizden beri sokaklardaki billboard'larda Kurtlar Vadisi dizisinin kahramanı Polat Alemdar'ın fotoğraflarını görüyorum. Vadi'nin adı geçmiyor, varsa yoksa Murat Alemdar''
Polat ismini fazla modern ve batılı bulduklarından murat alemdar yapmışlar

OLAYIN GERİ KALANINI BİZZAT ÖZKÖK'DEN OKUYALIM;
Çat pat İngilizce konuşan satıcıya, “Ben Türk’üm, Murat Alemdar’ın arkadaşıyım” diyorum.

Yüzlerinde bana inandıklarına dair bir işaret yok. Aklıma, Los Angeles'ta Sharon Stone ve Necati Şaşmaz'la birlikte çekilmiş fotoğrafım geliyor. Çıkarıp gösteriyorum.
Bir anda alkışlar kopuyor ve o andan itibaren gerginlik sona eriyor.
Artık Sana'a gat pazarının kralıyız. Sebati çalışıyor, takır takır fotoğraf çekiyor. Videoya konuşuyoruz. Bütün dükkânlar bizi davet ediyor.
Yemen’e giden herkese tavsiyem... Yanınıza Necati Şaşmaz’la çekilmiş bir fotoğraf alın...''

DE%282%29.jpg

s%281%29.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Polat Alemdar'ı Tanıdığını Söyledi, Dayak Yemekten Kurtuldu!

Başarılı gazetici yazar ve sosyolog Ertuğrul Özkök'ün başına gelen bu olay hiç unutulmayacak!

Yemen'in başkenti Sana'da "Gat" pazarına giden Ertuğrul Özkök'ün başına gelmeyen kalmadı. Gat pazarı Yemen'in Sana kenti için çok özel bir pazardır. Çünkü gat, sosyal hayatının en önemli tüketim maddesi olarak gösteriliyor.

Arkadaşı Sebati Karakurt'la gat pazarına giden Ertuğrul Özkök, billboard'larda "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin efsane karakteri Polat Alemdar'ın resimlerini görüyor her yerde. Ancak Yemen'de, 'Polat' ismini fazla modern buldukları gerekçesiyle ismi 'Murat Alemdar' olarak değiştirmişler.

Gat pazarında Ertuğrul Özkök ve Sebati Karakurt'un yanına gelen bir vatandaş, iki kişiye çok yaklaşıyor ve ardından Ertuğrul Özkök cebinde Necati Şaşmaz ve Sharon Stone ile olan fotoğrafını gösteriyor ve Murat Alemdar'ın yakın arkadaşı olduğunu söylüyor.

Fotoğrafı görünce oldukça şaşıran vatandaşlar, Özkök ve Karakurt'a övgü dolu sözler kullanmaya başladılar.

c55kNV4onsMJS0f2tkrR8Fku.jpg
YZrr8mg8h6MRtaP6AC45NPSA.jpg

Acilen Necati Şaşmaz'la fotoğraf çektirip Yemen'e gidip şahit olmak istiyorum :D

forumca(vadiciler) toplanıp sete gidelim şu polatla bide biz foto çekilelim :D

efsane farkı yok böyle dizi be yok :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp