Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
can beyin ölüm sahnesi saçmaydı bence bukadar akıllı zeki birisi ne olduda birden bire böyle saçma sapan hareketler eden birisi haline dönüştü ölmesini bende istiyordum ama can beyin ölüm sahnesi aceleye gelmiş ve karaktere yakışan bir sahne değildi🙂🙂🙂
Kaan Girgin sezonun hayal kırıklarından.. bu adamı anca bu kadar kötü değerlendirebilirlerdi.. ölüm sahnesi öncesi yazılan saçmalıkla zaten asıl patlamayı yaptılar.. Yusuf gibi adamlar baş karakter olma yolunda ilerlerken Kaan Girgin gibi yılların oyuncusuna yazılan senaryo çok yazık.. oysaki başta kendisi olmak üzere izleyici de ne kadarda çok sevinmişti vadiye gelmesini..
Cendereyle adam vurma devri eskidendi şimdi bitti o, klasik vadi sahneleri Can karakteri diziye iyi gird ama fena batırdılar. Mete gibi gereksiz bir karakter varken niye Zaharyas ölür anlamam, Zaharyas diziye yakışıyordu bence. Ama dediğim gibi artık şu cendereyle adam vurma işine son vermeliler...
Bu bölüm açıkçası bana uçuk gelmişti ve konsey üyelerinin öldürülmesini yanlış bulmuştum. Can bey ve Zaharyas gibi çok iyi rol yapan insanları bir anda öldürmek çok saçmaydı. Zaharyasın ölümü yine iyiydi adamın bastonunda silahı vardı ama can bey gibi süper bir adamın sonu kesinlikle öyle olmamalıydı. Üstelik dizide iyi oyuncu sayısı günden güne azalırken
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.