Ramiz Karaeski
Cringe derecede kötü bir oyunculuk ve dublajın ürünü olan bir karakterin çeyrek final görmesi rezalet.
Cringe derecede kötü bir oyunculuk ve dublajın ürünü olan bir karakterin çeyrek final görmesi rezalet.
Uuuu çok inceEn iyi arkadaşının sevgilisine asılan karaktere değil vatan için hayatını vermeye hazır olan Polat Alemdara oyumu verdim.
Tuncel Kurtiz de bir başkadır şimdi...
Karakteri oyluyoruz..Tuncel Kurtiz de bir başkadır şimdi...
Hadi ya hiç bilmiyordum...Karakteri oyluyoruz..
Birisi arkadaşının eşine göz koyan birisi.. Diğeri vatanı için hayatından vazgeçen bir karakter.. Sence hangisi..Hadi ya hiç bilmiyordum...
Birisi ona yapamazsın denilen her şeyi yapan ve tüm dengeleri alt üst edip şehr i İstanbul'u dize getiren olabildiğine derin bir karakter... Diğeri ise... Neyse vatan millet edebiyatı yaptın hiç girmiyim... Tabi ki Polat Alemdar da derinliği olan aşırı sağlam bir karakter ama sonraları geldiği hali düşündüğüm için bir miktar geride kaldı...Birisi arkadaşının eşine göz koyan birisi.. Diğeri vatanı için hayatından vazgeçen bir karakter.. Sence hangisi..
İlk saydığın kişi bütün her şeyi Kenan Birkan'a borçlu.. Kenan'ı kullanarak her şeyi elde etti.. Polat Alemdar konusunda ise sonraları geldiği hal konusunda haklısın ama ilk 97 baz alındığında.. Yapabileceklerini başka birisi yapamaz kesinlikle..Birisi ona yapamazsın denilen her şeyi yapan ve tüm dengeleri alt üst edip şehr i İstanbul'u dize getiren olabildiğine derin bir karakter... Diğeri ise... Neyse vatan millet edebiyatı yaptın hiç girmiyim... Tabi ki Polat Alemdar da derinliği olan aşırı sağlam bir karakter ama sonraları geldiği hali düşündüğüm için bir miktar geride kaldı...
Yaaa bıraaak hepsini Kenan Birkan'a borçluymuş... Kendisi öyle bir adam olmasa nereye elde ediyor her şeyi... Adam büyük karakter işte bunu kabul etmek gerek... 1-97 Polat Alemdar bir başkadır gerçekten de ben de ona katılıyorum...İlk saydığın kişi bütün her şeyi Kenan Birkan'a borçlu.. Kenan'ı kullanarak her şeyi elde etti.. Polat Alemdar konusunda ise sonraları geldiği hal konusunda haklısın ama ilk 97 baz alındığında.. Yapabileceklerini başka birisi yapamaz kesinlikle..
Bak burada haklısın yapılmayacak şeyleri yaptı bence biraz daha genç olsaydı Eyşan'a bile asılırdı ama çok yaşlıydıBirisi ona yapamazsın denilen her şeyi yapan
Kardeşim ihanetler şehri Ezel'deyiz, karakterin yaptıkları etik değil diye bu karakterin kalitesini mi düşürecek yani... Sanat bu değil...Bak burada haklısın yapılmayacak şeyleri yaptı bence biraz daha genç olsaydı Eyşan'a bile asılırdı ama çok yaşlıydı
Senin ne demek istediğini anlıyorum ama sadece ben olaya farklı bakıyorum siz Tuncel Kurtiz ve Ufuk Bayraktarı oyluyorsunuz ben Ramiz Karaeskiyi,senin bakış açın seni haklı çıkarıyor benimki beni ikimiz haklıyızKardeşim ihanetler şehri Ezel'deyiz, karakterin yaptıkları etik değil diye bu karakterin kalitesini mi düşürecek yani... Sanat bu değil...