Polat Alemdar ⚔ Ramiz Dayı | En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | Çeyrek Final 📺

Yarı Finale çıkmasını istediğiniz karakter hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramiz Karaeski

Cringe derecede kötü bir oyunculuk ve dublajın ürünü olan bir karakterin çeyrek final görmesi rezalet. :A

Polat Alemdar

Aslan Akbey Memati ile kalmış ben yokken olsam oyum Aslana olurdu.

Birisi arkadaşının eşine göz koyan birisi.. Diğeri vatanı için hayatından vazgeçen bir karakter.. Sence hangisi..
Birisi ona yapamazsın denilen her şeyi yapan ve tüm dengeleri alt üst edip şehr i İstanbul'u dize getiren olabildiğine derin bir karakter... Diğeri ise... Neyse vatan millet edebiyatı yaptın hiç girmiyim... Tabi ki Polat Alemdar da derinliği olan aşırı sağlam bir karakter ama sonraları geldiği hali düşündüğüm için bir miktar geride kaldı...

Birisi ona yapamazsın denilen her şeyi yapan ve tüm dengeleri alt üst edip şehr i İstanbul'u dize getiren olabildiğine derin bir karakter... Diğeri ise... Neyse vatan millet edebiyatı yaptın hiç girmiyim... Tabi ki Polat Alemdar da derinliği olan aşırı sağlam bir karakter ama sonraları geldiği hali düşündüğüm için bir miktar geride kaldı...
İlk saydığın kişi bütün her şeyi Kenan Birkan'a borçlu.. Kenan'ı kullanarak her şeyi elde etti.. Polat Alemdar konusunda ise sonraları geldiği hal konusunda haklısın ama ilk 97 baz alındığında.. Yapabileceklerini başka birisi yapamaz kesinlikle..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
İlk saydığın kişi bütün her şeyi Kenan Birkan'a borçlu.. Kenan'ı kullanarak her şeyi elde etti.. Polat Alemdar konusunda ise sonraları geldiği hal konusunda haklısın ama ilk 97 baz alındığında.. Yapabileceklerini başka birisi yapamaz kesinlikle..
Yaaa bıraaak hepsini Kenan Birkan'a borçluymuş... Kendisi öyle bir adam olmasa nereye elde ediyor her şeyi... Adam büyük karakter işte bunu kabul etmek gerek... 1-97 Polat Alemdar bir başkadır gerçekten de ben de ona katılıyorum...

Kardeşim ihanetler şehri Ezel'deyiz, karakterin yaptıkları etik değil diye bu karakterin kalitesini mi düşürecek yani... Sanat bu değil... :A
Senin ne demek istediğini anlıyorum ama sadece ben olaya farklı bakıyorum siz Tuncel Kurtiz ve Ufuk Bayraktarı oyluyorsunuz ben Ramiz Karaeskiyi,senin bakış açın seni haklı çıkarıyor benimki beni ikimiz haklıyız :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...