Forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Polat Şaşmaz 60.000 mesaj sayısına ulaşmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Hediyelerini takdim edeyim.
Hediyelerini takdim edeyim.
Mobildeyim la çok üşendim
Kanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum.
Hediyeyi niye özelden yolluyon?Mobildeyim la çok üşendimZaten her konu açmaya çalıştığımda başkası çöküyor sinir krizi geçiriyorumAçmaya kalksam ve @Yiğitt'in benden önce açtığını görsem Batman'lik olurduk
Tebrikler adam gibi adam. Hediyeni özelden yolluyorum
Çünkü burdan yollanmayacak bir şeyKanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum.
@Billy Kane ve @Doğu mıymıntıları bir konudan diğerine geçene kadar ben 4-5 konu açıyorum.
Hediyeyi niye özelden yolluyon?
Lan yürü gitMobildeyim la çok üşendimZaten her konu açmaya çalıştığımda başkası çöküyor sinir krizi geçiriyorumAçmaya kalksam ve @Yiğitt'in benden önce açtığını görsem Batman'lik olurduk
Tebrikler adam gibi adam. Hediyeni özelden yolluyorum
Teşekkürler agaTebrikler aga.
Kanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum.
@Billy Kane ve @Doğu mıymıntıları bir konudan diğerine geçene kadar ben 4-5 konu açıyorum.
Hediyeyi niye özelden yolluyon?
Önemli değil agaŞimdi gördüm maaleseftebrikler
Hani la gelmediÇünkü burdan yollanmayacak bir şey
Teşekkur ederim abla hediyelerim güzelmiş
Darısı 65.000'ler kulübüne.Lan yürü git8 saat önce soylemis olmasam hadi neyse
Teşekkürler aga
Bana o hediyeyi vermeseydin iyiydi bundan sonra aklımda bulunsun 60.000ler konumu mahfetti
Önemli değil agaTeşekkürler
Hani la gelmedi
Teşekkur ederim abla hediyelerim güzelmiş
Teşekkürler agaTebrik ederim aga @Polat Şaşmaz
Teşekkürler. Aynen Necati Şaşmaz olursa daha iyi olur bazıları gibi Kanal D logosu hediye etme de
TeşekkürlerTebrikler @Polat Şaşmaz
Teşekkürler. Aynen Necati Şaşmaz olursa daha iyi olur bazıları gibi Kanal D logosu hediye etme de
Atv iyidirShow tv hediye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?