Polat Şaşmaz 60.000'ler Kulübünde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Polat Şaşmaz 60.000 mesaj sayısına ulaşmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. :bhr: :Z

Hediyelerini takdim edeyim. :Z

54665d34f6309a10e04836fc.jpg
kurtlar_vadisinde_17_aralik_operasyonu_bombasi13945151900_h1135970.jpg

Tamam Polat Alemdar'ı anladık teşekkürler de Kanal D ne la :ppp: En nefret ettiğim kanal :A Keşke Atv verseydin hediye olarak :A @Yiğitt

Bu arada birilerinin yüzüne tükürmek istiyorum o kadar söylememe rağmen konumu açmadılar :T: @Doğu @billy_kane

Tamam Polat Alemdar'ı anladık teşekkürler de Kanal D ne la :ppp: En nefret ettiğim kanal :A Keşke Atv verseydin hediye olarak :A @Yiğitt

Bu arada birilerinin yüzüne tükürmek istiyorum o kadar söylememe rağmen konumu açmadılar :T: @Doğu @billy_kane
Mobildeyim la çok üşendim :A Zaten her konu açmaya çalıştığımda başkası çöküyor sinir krizi geçiriyorum :A Açmaya kalksam ve @Yiğitt'in benden önce açtığını görsem Batman'lik olurduk :A

Tebrikler adam gibi adam. Hediyeni özelden yolluyorum :A

Kanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum. :A

@Billy Kane ve @Doğu mıymıntıları bir konudan diğerine geçene kadar ben 4-5 konu açıyorum. :Z :A

Mobildeyim la çok üşendim :A Zaten her konu açmaya çalıştığımda başkası çöküyor sinir krizi geçiriyorum :A Açmaya kalksam ve @Yiğitt'in benden önce açtığını görsem Batman'lik olurduk :A

Hediyeyi niye özelden yolluyon? :A

Lan yürü git :A 8 saat önce soylemis olmasam hadi neyse :D
Teşekkürler aga :)

Kanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum. :A

@Billy Kane ve @Doğu mıymıntıları bir konudan diğerine geçene kadar ben 4-5 konu açıyorum. :Z :A

Hediyeyi niye özelden yolluyon? :A

Bana o hediyeyi vermeseydin iyiydi bundan sonra aklımda bulunsun 60.000ler konumu mahfetti :A
Şimdi gördüm maalesef :( tebrikler :X
Önemli değil aga :D Teşekkürler :)
Çünkü burdan yollanmayacak bir şey :A
Hani la gelmedi :D
@Polat Şaşmaz ablacım dadaşım vadiseverim tebrik ederim buda hediyelerin
🙂🙂🙂

ZdDVMZ.png

PMqoD5.jpg

0DqkE8.jpg
Teşekkur ederim abla hediyelerim güzelmiş :D

Lan yürü git :A 8 saat önce soylemis olmasam hadi neyse :D

Teşekkürler aga :)

Bana o hediyeyi vermeseydin iyiydi bundan sonra aklımda bulunsun 60.000ler konumu mahfetti :A

Önemli değil aga :D Teşekkürler :)

Hani la gelmedi :D

Teşekkur ederim abla hediyelerim güzelmiş :D
Darısı 65.000'ler kulübüne. :Z :A

tebrikler canlı anlatım uzmanı sağ kolum adam gibi adam @Polat Şaşmaz bana niye söylemedin la konuyu açmam için biz dururken başkasına ne gerek var vay be :D