Forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Polat Şaşmaz 60.000 mesaj sayısına ulaşmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Hediyelerini takdim edeyim.
Hediyelerini takdim edeyim.
Mobildeyim la çok üşendim Zaten her konu açmaya çalıştığımda başkası çöküyor sinir krizi geçiriyorum Açmaya kalksam ve @Yiğitt'in benden önce açtığını görsem Batman'lik olurduk
Kanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum.
Hediyeyi niye özelden yolluyon?Mobildeyim la çok üşendim Zaten her konu açmaya çalıştığımda başkası çöküyor sinir krizi geçiriyorum Açmaya kalksam ve @Yiğitt'in benden önce açtığını görsem Batman'lik olurduk
Tebrikler adam gibi adam. Hediyeni özelden yolluyorum
Çünkü burdan yollanmayacak bir şeyKanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum.
@Billy Kane ve @Doğu mıymıntıları bir konudan diğerine geçene kadar ben 4-5 konu açıyorum.
Hediyeyi niye özelden yolluyon?
Lan yürü git 8 saat önce soylemis olmasam hadi neyseMobildeyim la çok üşendim Zaten her konu açmaya çalıştığımda başkası çöküyor sinir krizi geçiriyorum Açmaya kalksam ve @Yiğitt'in benden önce açtığını görsem Batman'lik olurduk
Tebrikler adam gibi adam. Hediyeni özelden yolluyorum
Teşekkürler agaTebrikler aga.
Kanal D ile ben özdeşmiş hediyeleriz, herkese o ödülü veriyorum.
@Billy Kane ve @Doğu mıymıntıları bir konudan diğerine geçene kadar ben 4-5 konu açıyorum.
Hediyeyi niye özelden yolluyon?
Önemli değil aga TeşekkürlerŞimdi gördüm maalesef tebrikler
Hani la gelmediÇünkü burdan yollanmayacak bir şey
Teşekkur ederim abla hediyelerim güzelmiş
Darısı 65.000'ler kulübüne.Lan yürü git 8 saat önce soylemis olmasam hadi neyse
Teşekkürler aga
Bana o hediyeyi vermeseydin iyiydi bundan sonra aklımda bulunsun 60.000ler konumu mahfetti
Önemli değil aga Teşekkürler
Hani la gelmedi
Teşekkur ederim abla hediyelerim güzelmiş
Teşekkürler agaTebrik ederim aga @Polat Şaşmaz
Teşekkürler. Aynen Necati Şaşmaz olursa daha iyi olur bazıları gibi Kanal D logosu hediye etme deTebrikler @Polat Şaşmaz hediyeni sonra gönderirim ama Necati Şaşmaz olacak hediyen onu söyleyeyim.
TeşekkürlerTebrikler @Polat Şaşmaz
Teşekkürler. Aynen Necati Şaşmaz olursa daha iyi olur bazıları gibi Kanal D logosu hediye etme de
Atv iyidir Ama Necati Şasmaz daha makbule geçerShow tv hediye edebilirim.