- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
Arkadaşlar polat alemdar ölse kurtlar vadisini izlermisiniz?
ben açık ve net söylüyorum final dışında ölmesi imkansız ama bu söylenti dolaşıyo ortalıkta ve okuduğum yorumlarda istisnasız polat ölse izlemem deniyor
ama şöyle bişey var 2004 de inanılmaz bişekilde sevilen çakır öldüğünde herkes izlemem falan diyordu ama vadi daha da güçlenerek devam etti.bu yıl ise dizinin bana göre en sevilen karakteri memati öldü ve bu sefer yine aynı yorumlar hayatta izlemem falan dendi.ama vadi adeta fırtına gibi estiği dönemlere döndü küllerinden doğdu bu yıl.size soruyorum vadiseverler polat alemdar ölse kurtlar vadisini izlermisiniz?
tabi finalı dışında böyle bişey imkansız çünkü dizide başrol namına herkes öldü ve dizinin devamlılığı için gerekli tek karakter polat alemdar bunu bahadır özdener de söylemişti bizi taşıyan karakter polat o ölürse kurtlar vadisi devam edemez diye siz polat ölse izlermisiniz
ben açık ve net söylüyorum final dışında ölmesi imkansız ama bu söylenti dolaşıyo ortalıkta ve okuduğum yorumlarda istisnasız polat ölse izlemem deniyor
tabi finalı dışında böyle bişey imkansız çünkü dizide başrol namına herkes öldü ve dizinin devamlılığı için gerekli tek karakter polat alemdar bunu bahadır özdener de söylemişti bizi taşıyan karakter polat o ölürse kurtlar vadisi devam edemez diye siz polat ölse izlermisiniz