Polat Ölse Kurtlar Vadisini İzlermisiniz?

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Arkadaşlar polat alemdar ölse kurtlar vadisini izlermisiniz?
ben açık ve net söylüyorum final dışında ölmesi imkansız ama bu söylenti dolaşıyo ortalıkta ve okuduğum yorumlarda istisnasız polat ölse izlemem deniyor :D ama şöyle bişey var 2004 de inanılmaz bişekilde sevilen çakır öldüğünde herkes izlemem falan diyordu ama vadi daha da güçlenerek devam etti.bu yıl ise dizinin bana göre en sevilen karakteri memati öldü ve bu sefer yine aynı yorumlar hayatta izlemem falan dendi.ama vadi adeta fırtına gibi estiği dönemlere döndü küllerinden doğdu bu yıl.size soruyorum vadiseverler polat alemdar ölse kurtlar vadisini izlermisiniz?
tabi finalı dışında böyle bişey imkansız çünkü dizide başrol namına herkes öldü ve dizinin devamlılığı için gerekli tek karakter polat alemdar bunu bahadır özdener de söylemişti bizi taşıyan karakter polat o ölürse kurtlar vadisi devam edemez diye siz polat ölse izlermisiniz :D

Polatın yeri ayrı ölürse yerine çok çok iyi bir isim girmedikçe izlemem heralde ama ölmez ölmemeli. :)

polat ölmez aga ölürse vadi biter bu kadar basit :D

- - - Ekleme - - -

hee ben çakırı mematiyi çok severdim ama polatın yeri her zaman apayrıdır

Polat başröl oyuncusu için ölmez.ölürse 2 bölüm sonra reytingler dibe vurur ve biter.bu emirin yoluna benzedi..başröl ölünce devam ettiler ama tutmadı

Zaten izlemiyordum ama izleyenler için büyük bir kayıp olmalı Polat.Ama Memati de dizi için önemli bir karakterdi yine de izlenilmeye devam edildi.:)

Ben izlerim. Polat'ı ne kadar sevsek de biz diziye aşığız.

polat olmadan vadi olmayacağı için cevap vermeye gerek yok :d konuya bak ya :d

Hangi Dizide Başrol Öldük den Sonra Dizi Devam Etmiş ki :)
Bkz : Ezel , Suskunlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato